” Aku ikut ketawa kalau kau ketawa Lara.. “

Video Lara Alana Main Game ‘What’s The Best Part Of Me’ Buatkan Netizen Turut Terhibur Melihat Gelagat Lara. Kenapa Lah C0mel Sangat Lara !!

Lara Alana merupakan anak pertama kepada pasangan artis, iaitu Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya. Pada 4 Mei 2012, Awal berkahwin dengan Scha Al-Yahya dan majlis pernikahan mereka diadakan di Hotel Pullman Lakeside, Putrajaya. Ijabqabul pasangan ini  dilakukan sendiri oleh bapa Scha iaitu Syed Mahadzir Al-Yahya.

Kehidupan Lara Alana sering menjadi perhatian netizen dari beliau dilahirkan sehinggalah sekarang, lebih-lebih lagi ibu bapanya merupakan selebriti tanahair. Raut wajah Lara Alana sangat comel dan lebih mirip kepada ibunya, Scha Al-Yahya. Lebih-lebih lagi ibunya berdar4h kacukan Melayu, Cina dan Hadharami.

Pasangan ini telah  mendapat cahaya mata perempuan yang diberi nama Lara Alana. Dilahirkan pada 22 Julai 2014. Mempunyai akaun instagram peribadi yang dikendalikan oleh kedua ibu bapanya. Mempunyai pengikut di laman media sosial itu hampir 3 juta lebih.

Menerusi entri terbaru akaun Instagram, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Lara bersama bapanya, Awal Ashaari sedang bermain satu permainan yang bernama ‘What’s The Best Part Of Me’. Melihat gelagat Lara bermain permainan itu, netizen sangat terhibur.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

” What’s the best part of me? Sorry my laugh takde dalam tu.. “

Rata-rata netizen sangat terhibur melihat video Lara yang sangat comel itu. Antara komen-komen tersebut :

” Cutenya.. Ger4m aiii pipi bam2.. “

” Aku ikut ketawa kalau kau ketawa lara.. “

” Alamakkkk… Lara gelak macam mami dia laa.. “

” Sy suka lara gelak.. Kelakar.. “

” Kelakar lara ni, ketawa hahaha .. Suka tengok lara, sebijik scha.. “

” Cantik gigi Lara… Mcm mn lah rupa Lara klu gigi susu nak salin gigi kekal.. “

” Hahahaha gelak jah4t.. “

” Omg!! Ger4m nye ngan budak ni! .. “

Hahaha.. Admin tengok pun turut ketawa sama. Lara ni memang menghiburkan. Dah lah comel, cerdik pula. Manis saja raut mukanya, memang mewarisi kecantikan ibunya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Lara menjadi anak yang baik dan sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Lara Alana by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..