” Orang melayu kan? Kenapa perlu cakap orang putih.. “

Nina Iskandar Berkongsi Tentang Kisahnya Semasa Berp4ntang Namun Ditegur Netizen Kerana Berbahasa Inggeris. Ini Respon Nina Yang Makan Dalam..

Pelakon cantik yang berasal dari Brunei Darussalam, Nur Akmalina Iskandar atau lebih dikenali sebagai Nina Iskandar baru-baru ini telah pun selamat melahirkan anak sulungnya. Beliau telah bersalin pada 23 Disember 2019 yang lalu.

Beliau sepatutnya dijangkakan bersalin pada tahun 2020 namun tidak menyangka akan melahirkannya pada tahun 2019. Nina telah melahirkan seorang bayi lelaki dan diberi nama Muhammad Aaryan ar-Rizqin yang didedahkan kepada umum selepas 9 hari dilahirkan.

Terdahulu, Nina telah diijabkabulkan dengan penolong pengarah Azlan Adzanan atau lebih dikenali sebagai Lan Lebah pada bulan April 2019. Pasangan ini mengadakan majlis resepsi mereka pada 4 Ogos 2019 setelah beberapa bulan bernikah.

Menerusi akaun Instagram, Nina berkongsi videonya bercerita tentang proses berp4ntang. Beliau ingin berkongsi dengan ibu-ibu yang bakal berp4ntang atau sedang berp4ntang di luar sana tentang apa yang beliau lakukan sewaktu berp4ntang.

” Memang tiada rupa waktu berpant4ng ni but I couldn’t care less. I wanted to share how my confinement journey’s been like so far! And I wanted to spread the love, to tell those who are going through confinement, that you’re not alone.. “

” Let’s do this together! My baby is sleeping so ada masa sikit to make this video.. “

Rata-rata netizen memuji kecantikan Nina dalam pant4ng walaupun tanpa solekan. Antara komen-komen mereka :

” Tetap cantik mskipun brpant4ng.. “

” What do you mean by “tiada rupa”?? You are as beautiful as always! “

” Tapi… Tapi.. u tetap cantik la cyg.. Semoga baby & nina sihat.. “

” Berpant4ng but we still think you look great.. “

” Cantek even xmekap n dlm pant4ng.. “

” Cantiknya i masa pant4ng z0mbie pun tak0t tengok haha.. “

” Pant4ng ke x p4ntang ke nina tetap dihati…. n tetap ctik.. “

Namun ada yang menegur penggunaan bahasa inggeris Nina :

Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Nina kerana sudah bergelar seorang ibu dan selamat menjalani proses berpant4ng yang masih lagi berbaki beberapa hari. Semoga Nina dan Aaryan sentiasa berada dalam keadaan sihat sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nina Iskandar by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..