” Ahhh baiknya bud4k berdua ni. Alisa comel je bye bye.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Video Call Dengan Hanis Zalikha. Amboi Yusuf Macam Tengah Bergayut Dengan Makwe Pulak, Sweet Sungguh. Alisa Pulak Comel Je Bye Bye Mommy !!

Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah adik beradik yang popular di kalangan peminat. Siapa sangka anak sekecil mereka ini sudah mempunyai jutaan peminat. Cahayamata kepada pasangan romantis Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini mewarisi wajah cantik dan kacak kedua ibu bapa mereka ini.

Yusuf membesar menjadi anak yang mendengar kata. Setiap arahan Hanis dituruti Yusuf tanpa membantah. Petah bercakap dalam bahasa Ingger1s, setiap patah perkataan yang keluar daripada Yusuf cukup sopan. Pandai sungguh Hanis mendidik Yusuf dan ianya sering mendapat pujian peminat.

Alisa pula sudahpun berusia setahun dan menjadi anak yang sangat lincah. Alisa sentiasa terlihat aktif dan lasak berbanding abangnya ini. Alisa yang sudah pandai menyebut beberapa perkataan juga mampu memahami setiap ayat yang didengarinya daripada orang di sekeliling.

Menerusi akaun Instagram Nani Rostam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Yusuf dan Alisa sedang membuat video call bersama Hanis. Hanis dan Hairul kini berada di Pulau Besar Mersing membawa team mereka ke sana dan meletakkan kedua orang anak mereka ini di bawah jagaan ibu Hanis, Nani Rostam.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Yusuf dan Alisa bercakap dengan Hanis ini menarik perhatian. Alahai bagus sangat siap say bye bye lagi si Alisa. Kalau bud4k lain mahu ter1ak dah ni. Antara komen-komen :

” Alaaa syian kena tinggal ye hehe. Syok laaa dpt manja2 dgn nenek.. ” – Abby Abadi

” Hahahahaha dia sampaikan kiriman k1ss Mommy ke Alisa ! Eee anak soleh sayang Mommy. Thanks Ma.. ” – Hanis Zalikha

” Ahhhh baikknya bdk bdua ni. Dua-dua comel.. “

” Alahai Alisa comey je bye bye. Alisa funny la.. “

Bagusnya dua beradik ni relax je walaupun mommy daddy tak ada di sisi. Yusuf pun sweet je cakap video call dengan mommy. Gaya Alisa melambai-lambai tangan pada Hanis tu buat ger4m betul. Apa pun, semoga Alisa dan Yusuf sentiasa di bawah lindungan Allah selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nani Rostam, IG Hanis Zalikha, IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..