” Ad0i gelak besar aku malam ni. Macam-macam la. Rab4k semua ke laut.. “

Vide0 Black Dan Anaknya Khaleef Dayyan Serta Achey dan Team Motorcr0ss Bermain Tik T0k. Tik T0k Paling Ke Laut Dalam Gayanya. Kelakar Weh !!

Anak kecil ini yang diberi nama Khaleef Dayyan antara nama anak artis yang popular di Malaysia. Digel4r Dayyan oleh keluarganya, Dayyan adalah anak kepada penyanyi Black Hanifah. Dayyan yang banyak mewarisi sikfat kelakar bapanya itu memang sering membuatkan orang terhibur.

Suka menyanyi, Dayyan sering mengikuti Black ke mana sahaja dia pergi. Umum mengetahui hubungan baik antara Black dan Achey Bocey. Pernah memasuki pertandingan lawak bersama, mereka amat akrab. Sikap kedua-duanya juga penuh dengan jenaka spontan namun melucukan hati.

Dayyan yang peramah dan petah bercakap ini sering mengungkapkan ayat ‘Ini memang vir4l’ membuatkan Black kerap merakamkan aksi lucu spontan Dayyan untuk dikongsikan di akaun Sosialnya. Tidak dijangkakan ragam Dayyan mendapat sambutan hingga Dayyan juga pernah dijemput ke program MeleT0P kerana kepopulariti yang dikecapinya.

Menerusi akaun Instagram Anne Achey, telah dikongsikan satu video rakaman Dayyan menjadi peneraju untuk membuat joget Tik T0k yang popular masa kini. Aksi Dayyan bersama team Black dan team Achey buat netizen gelak berdek4h-dek4h. Tik T0k paling kelakar rasanya yang ini !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan aksi mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Memang bar4i !! “

” Hahahah.. Dekat mana-mana pon nak buat hal la erk team black dan team achey ni.. Huru har4 UK Perdana.. “

” Terbaiklah berulang kali aku tengok sampai sak1t per0t aku gelak sakan.. “

” Rab4k semua ke laut.. “

” Hahaha dayyan ni kan memanglah.. “

” Yang depan sekali.. Paduu.. “

” Dayan paling cute.. Pandai dia.. “

” Ad0i gelak besar aku malam ni.. Macam-macam la.. “

Meriah sungguh ada kawan-kawan perangai sekepala macam ni. Layankan je si Dayyan yang memang perangai gil4-gil4 macam ayahnya tu. Habis ke laut semua yang belakang berjoget. Haha lucu kamu orang. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga ikatan persahabatan antara mereka kekal berpanjangan dan buat Dayyan besar nanti jadi anak berguna untuk semua ye.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anne Achey , IG Black Hanifah by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..