” Aafiyah nak kemas, kac4u la ibu ni.. ” – Aafiyah Khalid

Gelagat Siti Aafiyah Mengemas Katil Yang Mencuit Hati. Amboi Gar4ngnya Anak Ibu Ni Sampai Ibu Pun Kena Jel1ng. ‘Kemas’ Betul Katil Jadinya, Kelakar Aafiyah !!

Siti Aafiyah Khalid adalah anak pertama penyanyi kebanggaan negara Dato’ Siti Nurhaliza. Aafiyah yang hadir dalam hidup Dato’ Siti setelah 11 tahun usia perkahwinannya menjadi penghibur hati seluruh keluarga.

Aafiyah yang digelar Comel Pipi Merah ini kini sudahpun 2 tahun usianya. Semakin lincah dan banyak akalnya, Aafiyah semakin petah bercakap. Walaupun adakalanya butir percakapannya kurang jelas namun maksudnya boleh difahami.

Aafiyah yang sering mengikuti Dato’ Siti ke sesi photosh00t pandai bergaya dan membuat gaya p0se istimewa. Untuk muzik video Dato’ Siti berjudul Kuasa Cintamu, Aafiyah turut menjadi salah seorang pelakon di dalamnya. Telatah Aafiyah yang cheeky dan suka mengaj0k menghiburkan hati Dato’ Siti.

Meninjau akaun Instagram Aafiyah Khalid, telah dikongsikan satu video yang mempamerkan telatah Aafiyah yang sibuk hendak mengemas katil. Kedengaran suara Dato’ Siti mengus1knya dan Aafiyah menjeling mar4h kerana dig4nggu. Comel sangat cara mar4h Aafiyah ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

"Aafiyah nak kemas!" kacau la ibu ni 😂

A post shared by Aafiyah Khalid (@aafiyahkhalid) on

Alahai bud4k kecik ni sudah pandai mengemas rupanya. Siap mar4h lagi ibu mencuit-cuit bahunya itu. Gelagat Aafiyah ini menarik perhatian peminat dan komen-komen mereka :

” Rajinnya Aafiyah, so cutelah bud4k kecik ni.. “

” Jelingannya hehehe, perlu ke lompat-lompat tu. Cute sangat.. “

” Gar4ngnya Aafiyah, cara dia pandang tuhh aishh ger4m.. “

” Aafiyah rajin tolong kak nini ye. Rajin sampai besau tau.. “

” Besar sikit lagi , ibu tak payah pakai pembantu.. Aafiah boleh tolong kemas.. .rajin nya dia.. “

” Pandainya siap tepuk2. Rajinnya Aafiyah berkemas.. “

” Kecil2 dah tau mengemas. Ada gaya tu Aafiyah kemas katil.. “

Bagus didikan yang diterap pada Aafiyah ini. Bak kata pepatah, melentur buluh biarlah dari rebungnya. Kalau daripada kecil sudah diasuh, pasti besar nanti Aafiyah pandai berdikari sendiri. Apa pun, semoga Aafiyah sentiasa sihat dan menjadi anak yang berbakti kepada ayah dan ibu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid, IG Ctdk, IG Officialsimpysiti_elit

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..