” Wighaaaaa!! Well mannered boy.. ” – Datin Lisa Surihani

Video Anak Betty Rahmad, Ardy Wira Membuat Pesanan Di Sebuah Restoran Raih Pujian Ramai. Comel Lah Part Wira Sebut ‘Do You Have Babycino ‘, Memang Soft Spoken, Melting Sangat !!

Sebelum ini, Betty Rahmad telah berkongsi sebuah video yang memaparkan gelagat anaknya, Ardy Wira sedang meminta tempat duduk di sebuah restoran dan perkongsian video itu telah mendapat pujian daripada warganet.

Terbaru, Betty sekali lagi telah memuatnaik video memaparkan gelagat Wira yang juga berada di dalam sebuah restoran. Kali ini, dalAm video itu Wira telah membuat satu pesanan minuman yang ingin diminum oleh dirinya.

Wira yang baru berusia dua tahun telah menyebut ‘ Excuse me aunty, do you have babycino with marshmallow ? ‘ kepada seorang staff restoran tersebut. Namun staff restoran tersebut telah bertanyakan kembali kepada Wira apa itu ‘babycino’ yang dimaksudkannya.

Rupanya ‘babycino’ itu merupakan minuman kopi (cappuccino). Perkongsian video tersebut sekali lagi telah mendapat perhatian netizen. Hingga kini, video Wira itu telah mendapat lebih 22 ribu tanda suka dan ratusan komen.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji sikap Wira yang sangat sopan santun ketika bercakap. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ya Allah Wighaaaaa. Well mannered boy masyaAllah.. ” – Datin Lisa Surihani

” Cute je mintak order hehe. Soft spoken, melting. Ad0ii aiii, wira2 tlg la jgn cute sgt. Babycino aka cappuccino, hahaa.. “

” So clever. Aunty pun nak babycino with marshmallow too Wira. Conpiden eh babycinoo, hehe so cute lah.. “

” Babycino nii cappuccino untuk bud4k ke, hehe. Eeey subhanallah comel sungguh ni. Well mannered sungguh.. “

” Very Stylo with the babycino, smart boy. Dia pun nak minum kopi macam mummy dia, tapi ala2 baby.. “

” Ulang2 tngk, u to cute baby, memang Wira ni sangat bijak. Suka tengok cara dia cakap, penuh hormat dan sopan.. “

” Pandainya dia, baik lah Wira ni. Didikan yang baik daripada kedua ibu bapanya. Baru usia dua tahun cara dia cakap, masyaallah soft sangat.. “

Comel lah video Wira kali ni, memang terbaik lah Wira, patut lah ramai yang ‘ca1r’. Apa-apa pun, semoga Ardy Wira terus membesar menjadi anak yang baik dan menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..