” Weh tak jadi mar4h kalau macam ni. Ad0i sak1t perut gelak, haha.. ” – Netizen

Perkongsian Video Call Ernie Zakri Bersama Syamel Buat Warganet Terhibur. Ad0i Syamel, Tiba-Tiba Kej0ng Videonya. Ingat Ernie Tak Tahu Ke Trick Ni, Dah Tergelak Besar Ernie. Hel4h Tak Berjaya Lah Daddy Khawla. Kelakar Lah, Hehe !!

Meninjau akaun Instagram Official Ria X, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan video call antara Ernie Zakri dan Syamel. Ernie bertanyakan kepada Syamel apakah Syamel ada membelikan apa-apa hadiah buat dirinya.

Tidak semena-mena, tiba-tiba sahaja video Syamel lag seperti line intenetnya bermas4lah. Melihat sahaja Syamel sedemikian, terus tersembur ketawa Ernie. Haa isteri sudah kenal benar dengan perangai masuk air si suami haha.

Rupa-rupanya Syamel berlakon membuat gaya seperti videonya tersekat-sekat. Pandai betul daddy Khawla ni, dengan gaya dan suaranya itu membuatkan semakin kuat Ernie ketawa. Peminat yang melihat ketawa Ernie pun ikut sama tergelak.

Paling lucu, bila Syamel menut0p terus kameranya dan kemudian membuat bertanyakan kembali apa soalan Ernie tadi. Boleh ikut ni trick Syamel, dari rasa hendak mar4h terus sejuk isteri kalau macam ini caranya.

Jom tonton video di bawah :

Sebanyak 1000 likes telahpun dicatatkan sehingga kini. Rata-rata warganet terhibur dengan telatah Syamel dan Ernie. Antara komen-komen peminat :

” Ernie ni kenal nau perangai lakinya. Tu sbb dia ketawa geli hati.Terhibur kita dgn telatah laki bini ni.. “

” Aku kan rasanya dah seribu kali tengok video ernie dengan syamel ni sump4h aku gelak g1la g1la wei.. “

” Hahaha… trick suami ni macam-macam eh? Sampai bini nak mar4h tak jadi.. Lawak la depa ni, boleh guna helah ni.. “

” √áhendol SEH ini dua gelak guling hahah, lepuk sekali haha. adoiiii. dgn aku2 skali gelak sama cam ninie.. “

” G0nglah Syamel ni, terpengaruh dengan Mr Bean ni. Mas4lahnya menjadi pulak lag nya tu haha.. “

” Multi talented. boleh nyanyi, boleh berlakon, boleh buat lawak. haha dia punya lag know know dah 31 coins ye.. “

” Weh tak jadi mar4h kalau macam ni haha, ad0i sak1t perut gelak. Syamel ni memang masuk air betul.. “

” Haha yang first ingat lag betul-betul weh haha. menjadi betul dia punya lag, tengok Ernie gelak kita pun bantai gelak, kelakar sungguh.. “

Manis sungguh kehidupan berumahtangga jika suami dan isteri jenis kelakar sebegini. Jenaka yang boleh meredakan rasa mar4h dan mencetuskan hilai ketawa. Semoga rumahtangga Ernie dan Syamel ini sentiasa bahagia dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ria X, IG Ernie Zakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..