” Weh sape ni weiii. Merem4ng dooo, sedap suara serius.. “

Persembahan Peserta ICSYVMY3, Izyan Shaza Abdul Halim Buat Ismail Izzani Terkedu. Powernya Suara Perenang Ni. Alamak Salah Lagi Lah Mael !!

Sambutan hang4t daripada penonton bagi musim pertama dan kedua ICSYVMY membuatkan rancangan ini kekal bertahan untuk musim seterusnya. Konsep rancangan yang mana artis jemputan perlu membuat pilihan antara peserta yang ditampilkan untuk dipilih sebagai penyanyi sebenar atau penyamar sering membuatkan penonton ketawa.

Pelbagai aksi dan dialog-dialog spontan yang menggeletek hati dapat dilihat sepanjang acara. Bagi musim ketiga episod 3, penyanyi muda Ismail Izzani dijemput sebagai artis jemputan. Manakala pengarah Michael Ang sebagai juri penyiasat jemputan.

Pelbagai pendapat dari juri-juri penyiasat tetap yang terdiri dari Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry Abdul Halim membuatkan artis jemputan menjadi kel1ru. Peserta yang hadir juga pandai sungguh memainkan mimik muka dan bahasa badan sampai Ismail Izzani naik pen1ng.

Menerusi akaun InstagramTV3 Malaysia, telah dikongsikan satu sedutan video peserta bernama Izyan Shaza Abdul Halim. Beliau yang merupakan seorang atlet sukan negara membuat kej0tan kepada semua dengan suaranya yang memuk4u. Alamak salah lagi lah Mael !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terpegun dengan persembahan Izyan yang bertenaga ini. Antara komen-komen netizen :

” I like her style.. “

” Terpuk4u dengar suara dia.. “

” She has a very perfect voice.. “

” Sedap beb suara dia ni. Padu.. “

” Punya sedap suara.. “

” Amazing voice !!!.. “

” Weh sape ni weiii . Merem4ng doooooo sedap suara serius.. “

” Sedap betol suara dia, berdiri bulu roma kita.. “

Terbaik la Izyan. Suara memang padu dan power sekali. Wajah comel itu akhirnya berjaya buat Mael tersil4p pilih lagi. Apapun, moga akan ada kolaborasi antara Mael dan Izyan nanti. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Izyan dan moga impian untuk bergelar penyanyi akan tercapai. Aamin..

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, Youtube TV9 Malaysia Official by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..