” Walaupun hati tu member0ntak nak kan Ziana Zain tapi.. “

Video Azwan Ali B0ngkar Rahsia Cintanya Pernah Dit0lak Oleh Ziana Zain. Ad0hhhh Pat4hnya Hati, Sak1tnya Tuh Di Sini !!

Anak seni, Azwan Ali sememangnya sangat popular di era 90an dahulu. Bakatnya dalam pengacaraan, lakonan dan pengarahan pernah mendapat pujian. Pemilik nama sebenar Mohamed Azwan Haji Ali ini dilahirkan pada 13 Februari 1966 dan kini berusia 54 tahun.

Beliau dibesarkan di Kampung Klang Gate Baru, Gombak, Kuala Lumpur dan mendapat Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang dari Universiti Malaya pada tahun 1991. Ketika bersama TV3,  beliau menjadi pelopor kepada gaya baharu pengacaraan dan menjadi rujukan buat ramai pengacara baru selepas itu.

Azwan Ali terkenal kerana kecekapan dan kebijaksanaan beliau dalam mengendali program berunsur hiburan. Selain menjadi pengacara, Azwan juga diberi peluang untuk menerbitkan program televisyen. Azwan menerbitkan rancangan g0sip Melodi selama beberapa tahun ketika Seniwati Fauziah Ahmad Daud ditugaskan sebagai pengacara.

Terbaru, menerusi slot ‘Begitu Begini Dj Nazz’ di laman Youtube Gegar, Azwan Ali membuka cerita sehingga ramai warga net melihat kembali sisinya yang berkarisma dahulu. Menerusi slot itu juga, Azwan ada berkongsi tentang kisah cintanya yang pernah ditolak oleh penyanyi Ziana Zain satu ketika dahulu.

Antara yang kont0versi ialah kisah ‘ percintaannya’ dengan Ziana Zain. Namun sayangnya perasaan tersebut telah ditolak dan ianya juga mendapat liputan meluas media tempatan ketika itu. Azwan sempat berkongsi saat-saat dia meminta izin dari bapa Ziana untuk membawanya keluar jalan-jalan.

Malah pada saat itu, dia telah meluahkan isi hatinya kepada Ziana. Seterusnya Azwan membawa Ziana ke Hotel Concorde dan ketika itula dia meluahkan isi hatinya. Namun cintanya ditolak oleh Ziana Zain yang menganggap sebagai kawan biasa sahaja.

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan kisah yang dikongsikan oleh Azwan Ali itu. Antara komen-komen tersebut :

” Kau pernah bawak ziana zain dalam kereta ? Aku pernah – diva AA.. Saya tak pernah – DJ nazz.. Hahaha.. “

” Cil4kak tul Dj Nazz hahaha.. Ilmu apa dia pakai bleh tahan gelak. Aku terkekek dh tgk perangai AA ni.. Dj Nazz maintain in character dia. Terbaikk!.. “

” Nmpk sisi sebenar Diva AA kat sini. Dia soft hearted dan baik hati. Org keliling yg buat dia berubah character. Hakikatnya dia sgt baik dan kelakar.. “

” DJ Nazz kena rasa diri dia bertuah sebab Azwan Ali banyak pecah rahsia peribadi dia kat episod ni. Bukan senang.. “

” DJ Nazz, congrats cos u have the guts to bring out thr real diva AA .. “

” ‘Kenapa? Mak kau naz4k ke?’ Haha x leh bela betul.. “

Terima kasih kepada DJ Nazz kerana berjaya membongkar kisah percintaan Diva AA dan Ziana secara eksklusif. Menurut Azwan Ali, dia mengaku hanya bertepuk sebelah tangan. Ziana hanya menganggap Azwan Ali sebagai kawan biasa saja.

Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Azwan Ali sentiasa dalam lindungan Allah dan dimurahkan rezeki sentiasa. Amin.

Ikuti perkongsian video penuh  di bawah ini:

” Semalam kita dah muat naik, malam ini kita muat naik lagi sekali yang baru, jadi korang semua WAJIB TONTON !!!.. “

Silakan SHARE.

Sumber : Youtube Gegar, IG Ziana Zain  by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..