” Wah segak anak bujang Rahmad, tinggi betul.. ” – Netizen

Rahmad Mega Kongsi Video Dan Gambar Sekitar Majlis Konvokesyen Anak Lelakinya, Suhazri Amrin. Wah Ada Anak Bujang Rupanya, Seiras Betul Dengan Muka Rahmad. Bijak Dan Handsome Orangnya !!

Jarang untuk bekas vokalis kumpulan Mega, Rahmad Mega berkongsikan perihal keluarganya di media sosial. Seringkali yang disajikan oleh Rahmad kepada umum hanya tentang perjalanan seninya sahaja.

Meninjau akaun Instagram Rahmad Mega, telah dimuatnaik video dan gambar-gambar Rahmad bersama isteri menghadiri majlis konvokesyen anak terunanya bernama Suhazri Amrin. Pastinya Rahmad berbangga dengan kejayaan anaknya ini.

Untuk makluman, Suhazri berjaya menamatkan pengajian di peringkat Master in science di Universiti Malaysia Pahang. Seperti Rahmad, anak terunanya ini memiliki wajah yang segak dan sedap mata memandang.

Turut sama dapat dilihat dalam gambar itu adalah anak perempuan Rahmad. Sudah besar anak-anak Rahmad, papanya masih tetap kelihatan muda. Kata peminat, seperti melihat abang dan adik sahaja antara Rahmad dan anaknya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Rahmad ini dibanj1ri dengan ucapan tahniah daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat dikongsikan :

” Tahniah, anak yang hebat dan ibu bapa yang paling hebat. Semoga success terus buat anak-anak.. “

” Tahniah buat anak Rahmad, terbaiklah. Tengok dari sisi, ingatkan Rahmad tadi.  Sebijik sama eh.. Tinggi betul anak terun4 ni.. “

” Macam adik dengan abang je, hehe. Handsome boy macam papanya, tahniah rahmad dan keluarga.. “

” Wah tahniah bang, anak-anak pandai belaka. Adiknya di STF kan. Syukur alhamdulillah, didoakan terus maju jaya.. “

” Besar dah anak Rahmad, tengok gaya Rahmad macam orang bujang je. Pakai sus0k ke haha. papanya muda lagi.. “

” Tahniah buat Suhazri Amrin berjaya buat master. tahniah rahmadmega berjaya mendidik anak ke menara gading.. “

” Tahniah, ada anak bujang yang handsome dan bijak ni. Rahmad pun awet muda sungguh, macam adik dengan abang je.. “

” Tahniah bro Rahmad Mega dan anakanda. Wah segak anaknya, muka iras rahmad. Bijak pandai betul anak terun4 ni.. “

Alhamdulillah, kejayaan yang pastinya menjadi pembak4r semangat untuk adik-adik yang lain. Tahniah daripada kami di Berita Kopak buat Rahmad sekeluarga khususnya untuk Suhazri Amrin. Semoga berjaya dalam apa jua lapangan yang diceburi nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rahmad Mega

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..