” Tingginya pi buat konsert, berani betul.. ” – Netizen

Video Datin Alyah Menyanyi Ketika Berada Di Puncak Gunung Raih Perhatian Ramai. Eh Tak Gayat Ke Datin Alyah, Berani Sungguh. Lontaran Suara Pun Cukup Kuat Dan Padu, Dah Macam Buat Konsert Kat Atas Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Alyah, perkongsian sebuah video yang memaparkan Alyah menyanyi ketika berada di puncak sebuah gunung telah meraih perhatian ramai. Alyah ketika itu hendak melakukan satu aktiviti las4k iaitu ‘ kabel basikal’.

Walaupun berada di tempat yang tinggi, Alyah boleh menyanyi dengan begitu baik sekali. Malah nyanyiannya amat jelas didengari sehinggakan ada yang memberi komen seolah-olah suara Alyah memakai mikrofon.

Ternyata Alyah bukanlah seorang yang tak0t pada gayat. Kalau orang lain pastinya sudah tidak mampu berkata-kata apatah lagi hendak menyanyi. Wah, memang terbaiklah. Dah macam buat konsert pula.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik. Suara Alyah sememangnya tidak dinafikan sangat merdu dan apabila dinyanyikan secara live tetap tiada bezanya.

Jom tonton video di bawah:

Di ruangan komen, pelbagai reaksi yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Okay bulan 5 jom naik KK dengan saya. Boleh hiburkan hati saya masa tengah bar4i nak panjat sana.. “

” Untonglah suara sedap boleh intro 1 2 lagu dlu. Beranii betol diaaaa.. tu belum cukup kena bul1 lagi tuh hehehehhehe…. nasib la kita takde kat situ.. “

” Akakk patutnyaa time naik basikal tu kena nyanyi hahaha.. tingginya pi wat konsert.. suara dy memang sesuatu tauu…. minat betoll.. “

” Datin yang berani.. Ok lepasni ko cpayah pakai mic dah jah. dah ada speaker build in dlm tekak.. kena bul1 pun masih sedap suara.. “

” Wowww konsert Datin Alyah di Gunung Jerai Yan Kedah.. sedapnya suara.. terbaiklah datin.. “

” Wow cute.. suara pet1r.. boleh nyanyi lagi tu.. atas basikal pula.. saya memeang peminat datin alyah dari dulu.. “

” Haha aksi bul1 membul1 ya.. vokal yang padu.. bestnya pergi jerai hill. ada benda ni ye kat gunung jerai.. “

” Wah, nice… terbaik lah datin alyah.. kalau saya dah tak mampu berckp dah.. gay4tnya tinggi betul.. “

Apabila membaca kapsyen yang ditulis, ternyata Alyah menyahut cabaran yang diberikan oleh kawan-kawannya. Apapun jika sudah ‘ makanannya ‘, nyanyilah macam mana pun tetap suara sedap dan padu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Alyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..