” Thumbs up tu best injecti0n ke best makan coklat Nyanma, hehe.. ” – Netizen

Video Fazura Memujuk Anaknya, Nur Fatima Aisya Ketika Berada Di Hospital Untuk Mendapatkan Sunt1kan. Wah Makan Pujuk Juga Fatima, Pandai Mummy Umpan. Janji Lolipop Dan Coklat Dapat Ye Fatima, Hehe !!

Meninjau akaun Instagram Jetaime.fattzura, telah diulangsiar satu video yang diambil daripada Instastory Fazura. Memaparkan gelagat Nur Fatima Aisya ketika berada di hospital, Fazura bersama Fattah Amin membawa Fatima untuk mendapatkan sunt1kan.

Seperti ibu lain, ianya sesuatu yang mendeb4rkan ketika anak perlu disunt1k. Pastinya yang ingin dielakkan adalah tang1san daripada anak kecil ini. Fazura juga sama apabila berhadapan situasi ini, habis segala benda ‘diumpan’ kepada Fatima.

Dalam video ini, dapat dilihat Fatima sebelum injecti0n masih bersuka ria berjalan dan berpusing ke sana ke mari. Fazura mengatakan kepada Fatima yang doktor ingin memberikan kepada Fatima coklat dan lolipop.

Fatima mengatakan ‘okey’ dan hasilnya selepas injecti0n Fatima kekal tenang dan happy. Seronok Fatima apabila sebungkus coklat dihulurkan kepadanya. Di tangan Fattah pula dapat dilihat sebatang lolipop.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat comel Fatima ini mendapat perhatian daripada peminat. Bagus lah Fatima, kena injecti0n pun tak menang1s. Antara komen-komen peminat :

” Fatima budak bijak pandai, good girl. Gula-gula wajib yew.. kalau nak beli jiwa Fatima hehe.. “

” Wah syabas nyamma semoga sentiasa sihat, dilindungi Allah SWT, sentiasa berjaya dunia akh1rat &semoga taat pada ibubapa & Allah SWT aamiiin.. “

” Fatima cantik ayu pandai dan bijaksana. Smart Girl kena injecti0n hari ni. Relax jee Fatima.. “

” Ger4m tengok this girl, bijak sangat. Nyanma dah big girl mommy… tak tak0t injecti0n dah.. “

” Good girl nyamma. Alhamdulillah selesai dah injection. comel thumb up tu best injecti0n ke best makan coklat Nyanma hehe.. “

Yeayy umpan mummy mengena dan berhasil kali ini. Elok sahaja Fatima tak langsung menang1s malah nampak seperti gembira. Lagi-lagi habuan yang dijanjikan ada depan mata, horaa horeyy lah Fatima kan, hehe.

Apa-apa pun, semoga Nur Fatima Aisya sentiasa dalam lindungan Allah, menjadi anak yang solehah, anak yang sentiasa berbakti kepada kedua ibu bapa dan menjadi insan yang berbudi bahasa dan indah budi pekertinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jetaime.fattzura, IG Bamtahdolly, IG gallerydrama

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..