” Terkucil kawan tu Dato’ haha.. ” – Netizen

Video Di Sebalik Tabir Babak Dato’ AC Mizal Bersama PS Mansur Dalam Rancangan Pvnchline DAC Yang Mencuit Hati. Punya Lah Lawak Sampai Nak Terkenc1ng PS Mansur Dibuatnya. Kec0h Sungguh !!

Populariti Dato’ AC Mizal sememangnya tidak dapat disangkal lagi. Bermula dari seorang penyanyi berkumpulan 4U2C, Dato’ AC mengembangkan bakatnya ke dunia lakonan dan pengacaraan. Nama Dato’ AC antara pengacara terkenal masa kini dan masih gah dalam dunia hiburan.

Karektor Dato’ AC yang suka membuat jenaka spontan menghiburkan ramai. Tidak hairanlah Dato’ AC kekal menjadi hos rancangan Maharaja Lawak Mega yang sudah bermusim lamanya. Dato’ AC mempunyai gaya dan tarikannya tersendiri dalam menjadi pengacara yang mampu menarik perhatian penonton.

Menyebut nama PS Mansur, pasti netizen akan membayangkan lelaki kuat melatah yang viral suatu masa dahulu. PS Mansur yang terkenal dengan latah spontannya ini sering menjadi artis dalam rancangan Dato’ AC antaranya Opocot ! Melatah Budak Pejabat dan Pvnchline DAC.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dikongsikan satu video yang memaparkan salah satu babak Dato’ AC bersama PS Mansur. PS Mansur yang terkej0t dengan gaya g4ngster Dato’ AC dan suara ‘kep1t’nya membuatkan dia gelak tak henti-henti. Nah sampai terkepit-kepit PS Mansur menahan rasa nak terkenc1ng.

Jom tonton video di bawah :

Aksi PS Mansur yang melucukan ini menarik perhatian peminat. Sampai macam tu sekali PS Mansur ketawa mendengar suara AC Mizal. Antara komen-komen mereka :

” Terkuc1l kawan tu dato’ haha. Saya tengok pun kekek.. “

” Hahahahahaha aku gelak sbb tgk dia gelak trberhenti.. hahahaha.. “

” Adui mampuih, kecut kita gelak hahaha.. “

” Yang tengok ni pun rasa nak terkenc1ng, lawak g1ler.. “

” Boleh tak nak tgk geng latah n masuk rancangan runningman Malaysia.. “

” Ni suara baru keluar epf tok. Wahahah kepit mempelam hahaha.. “

” Apasal aku ikut gelak juga ni, sak1t perut kita. Lawak la dato ni.. “

” Aku tengok bnyk kali aku pun tergelak terkncingg adoiii dato.. “

Tengok PS Mansur gelak non-stop tu pun dah buat ramai yang ikut ketawa. Betul-betul suara yang tak disangka-sangka keluar daripada mulut Dato’ AC sampai mengekek PS Mansur ketawa. Apa pun, pasti meriah gabungan Dato’ AC dan PS Mansur ini. Semoga terus success dan menghiburkan peminat dengan jenaka sebegini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dac Dato AC Mizal, IG PS Mansur

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..