” Tahniah anakanda, cantik sangat.. ” – Salwa Abd Rahman

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Pertunangan Anak Den Wahab. Wah Cantiknya Bakal Pengantin, Tahniah Diucapkan !!

Semalam iaitu pada 25 Disember 2021 berlangsungnya majlis pertunangan anak kepada pelakon, Den Wahab. Farah Ismahani merupakan anak ketiga dan juga anak perempuan paling bongsu dalam keluarga.

Meninjau ke akaun Instagram penyanyi Salwa Abd Rahman, beberapa keping gambar ketika majlis pertunangan tersebut telah dikongsikan. Salwa merupakan salah seorang rakan artis yang hadir pada majlis tersebut.

Farah dilihat sangat anggun mengenakan persalinan pakaian berwarna biru muda. Majlis tersebut turut dihiasi dengan pelamin pertunangan berwarna putih yang serba ringkas namun nampak begitu cantik sekali.

Isteri kepada Den Wahab iaitu Norashikin Bustamam turut berkongsi gambar keluarga di majlis pertunangan puterinya itu di akaun Instagram miliknya. Norashikin berharap segala urusan mereka dipermudahkan sehingga ke peringkat seterusnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian di Instagram isteri Den Wahab :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan banyak ucapan tahniah kepada Farah Ismahani. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tahniah, Cantiknya Congrats farah sayangg.. Tahniah adikku. Semoga dipermudahkan segala urusan sehingga ke pelamin InshaAllah.. “

” Cantiknyaaa¬†congrats farah. Semoga hubungan yang dibina kekal hingga ke jinjang pelamin dan kekal sehingga ke anak cucu.. “

” Congratulations farah.. Wahhhh jodoh di bangku poli gitu. congratsss Farah.. semoga segalanya dipermudahkan hingga ke pernikahan .. “

” Tahniah farah ismahani¬†semoga segala urusan perkahwinan nnt dipermudahkan dan bahagia hingga ke akhir hayat .. “

” Wah.. so pretty congrats Farah semoga dipermudahkan urusan seterusnya.. cantik gambar.. tahniah.. “

” Congrats Fara cantik.. Alhamdulillah, akhirnya.. semoga segala urusan seterusnya nnty d permudahkan Aamiin.. “

” Congrats farahhhh tunang dahh dia. Alhamdulillah tahniah farah. Semoga dipermudahkan segala urusan sehingga pernikahan.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Farah Ismahani atas ik4tan pertunangan yang berlangsung semalam. Semoga dipermudahkan segala urusan sehingga ke jinjang pelamin. InsyaAllah, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Salwa Abd Rahman, Farah Ismahani, Nora Tamam, Den Wahab

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..