” Tahniah anak Che Man, style Che Man tak leh move on.. ” – Netizen

Gambar Ketika Hari Konvokesyen Anak Pelakon Kamarool Haji Yusuf Atau Che Man, Nur Najihah Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Memang Trademark Che Man Gaya Tu, Anak Pun Cantik !!

Kamarool Haji Yusuf merupakan seorang pelakon veteren. Filem pertamanya ialah G1la-G1a Remaja pada tahun 1985 dengan membawa watak Farouk. Antara filem yang membuatkan Kamarool semakin dikenali ialah Rock 4 di mana Kamarool membawa watak sebagai Che Man dan nama Che Man sudah sebati dengan dirinya.

Meninjau ke akaun Instagram Nur Najihah iaitu anak perempuan Che Man, beberapa gambar konvokesyen Najihah telah meraih perhatian ramai. Ada yang baru mengetahui yang Najihah merupakan anak kepada Che Man.

Najihah telah menamatkan pengajiannya di Universiti Sains Malaysia dan majlis konvokesyennya dihadiri oleh ibu bapanya. Apa yang menarik ialah gaya p0sing Che Manuntuk gambar konvokesyen anaknya itu.

Gaya tersebut merupakan trademark Che Man dalam beberapa filem lakonannya. Wah, sampai ke gambar konvo anak pun dibuatnya, haha. Turut dikongsikan beberapa gambar lain sekitar majlis konvokesyen tersebut.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang mengucapkan tahniah kepada Najihah. Antara komen-komen lain yang diberikan :

” Tahniah anak cik man.. Wahhhh cikman baiklaaa kak weh ahahaa otai.. che man tu ayah dia rupanya, haha.. “

” Ayah akak paling class kak . Mcm pelakon.. Ayah style tak leh move on.. ayah paling femes semalam.. “

” Tahniah anak cik man , tak kenal sapa tapi sebab anak cik man kita wish .. congrats dear for your achievement Alhamdulillah.. “

” Mesti salah org bergambar ngan ayah kn.. kt sana… eheh che man, wow ur dad wow.. wow anak retis ke ni.. “

” Tahniah, che man sihat ke tu.. Walaupun Farouk cube tukar jd CikMan, ttp ank bjaya di menara gading.. Tahniah.. “

” Steady cik man.. Walau Cik Man dah kencing Rimba Bara tapi Cik Man berjaya didik anak Cik Man.. cayalah cik man.. “

” Tahniah dik dan juga keluarga.. Bapak ko legend dek congrats on your graduation.. awak anak dioo rupoonyaaa.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Nur Najihah atas kejayaan yang diperolehi ini. Begitu juga untuk ibu bapa Najihah yang berjaya mendidik Najihah sehingga menjadi seorang anak yang berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Najihah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..