” T1pulah saya tak tahu perg0lakan yang berlaku.. ” – Erra Fazira

Ditanya Mengenai Isu Rumahtangga Engku Emran Dan Laudya Cynthia Bella, Ini Respon Erra Fazira !!

Berita perpis4han antara pelakon negara jiran, Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran mengej0tkan ramai. Beberapa kali tersebarnya khabar angin tentang keret4kan rumahtangga mereka apabila Bella dilihat kembali menetap di Jakarta.

Kedua-duanya yang tidak lagi berkongsi foto bersama dan saling unfollow akaun Instagram menguatkan lagi gos1p ini. Akhirnya 1 Julai lalu, Bella membuat pengakuan bahawa rumahtangga mereka sudah berakh1r secara baik. Sudah tertulis setakat itu sahaja jodoh mereka bersama.

Umum mengetahui Engku Emran merupakan bekas suami kepada primadona, Erra Fazira dan ayah kepada Engku Aleesya. Aleesya sememangnya akrab dan memanggil Bella dengan panggilan Bonda. Percer4ian ini memberikan kesan terhadap Aleesya.

Menerusi portal Astro Awani dan Instagram 501awani, Erra Fazira ditanyakan perihal berita sed1h ini. Erra yang mengakui tahu tentang perkara ini sejak awal lagi menerusi anaknya Aleesya. Tidak bertanya lebih lanjut kepada Bella mahupun Engku Emran sebagai tanda hormat dan tidak mahu mencampuri urusan rumahtangga mereka.

Jom baca perkongsian di bawah :

Apa jua yang terjadi antara kedua-duanya, Erra lebih selesa mendiamkan diri. Turut menceritakan rasa sed1h yang dialami anaknya Aleesya kerana terpaksa kehil4ngan bondanya. Tiada lagi keluarga ceria Aleesya bersama Bella. Sudah adat rumahtangga, pasti ada dug4an dan cubaan yang mendatang.

Erra juga ada berhubung dengan Bella namun tidak menyentuh hal perp1sahan ini. Hanya doa Erra titipkan buat Bella dan pasti ada hikmahnya di sebalik kejadian. Apa pun, sama-sama kita doakan semoga Aleesya kembali ceria dan doakan yang terbaik buat Engku Emran serta Bella. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG & Portal Astro Awani, IG Erra Fazira, IG Laudya Cynthia Bella 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..