” Solehahnya Fasha, nama baby pun cantik sungguh maksud namanya.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Nama Penuh Baby Aisha Yang Indah Maksudnya Dan Ded4h Apa Yang Berlaku Sebelum Kelahiran Aisha. Bertabah Lah Fasha Dan Aidil, Allah Sebaik-Baik Perancang !!

Tanggal 7 Ogos membuka lembaran baru buat pasangan Aidil Aziz dan Fasha Sandha. Fasha akh1rnya selamat melahirkan seorang bayi perempuan secara pembed4han. Kelahiran Baby A yang sememangnya dinanti-nantikan seluruh keluarga dan peminat setia Fasha.

Menamakan Baby A sebagai Aisha, ianya adalah gabungan nama antara Aidil dan Fasha. Rata-rata peminat gembira dan tidak put0s mengucapkan ucapan tahniah di laman Instagram Fasha dan Aidil atas kelahiran Aisha ini. Rayfal dan Jemaima juga nampak happy bila melihat adik baru mereka ini.

Menerusi akaun Instagram, Fasha berkongsikan sekeping gambar dan cerita di sebalik kelahiran Aisha. Rupa-rupanya, Fasha sebelum ini pernah mengalami kegug0ran sebanyak 2 kali sebelum hamilkan Aisha. Hebat dug4an buat pasangan ini namun mereka tidak put0s asa dan terus berdoa agar dikurniakan zuriat.

Fasha turut memberitahu Instagramnya mencapai jumlah pengikut seramai 5 juta orang dihari lahirnya Aisha. Betullah pepatah mengatakan anak ini pembawa rezeki. Fasha turut sama berkongsikan nama penuh Aisha yang telahpun dipilih olehnya dan Aidil.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Assalamualaikum, . Pengikut ibu naik ke 5M hari Aisha dilahirkan, ramainya yang sayangkan #iburayfalrayshaaisha Alhamdulillah , Terima kasih pengikut ibu yang selalu mendoakan baik2 untuk ibu saya sejak dulu lagi…. Nama saya , AISHA AMAIRA BINTI MOHD AIDIL Yang membawa maksud, Bahagia dan Cantik Selamanya. ❤️ Ibu Aisha sangat kuat, hari kedua ibu dah kemas barang2 dan balik rumah. . Aisha adalah anak ke 5 ibu dan ayah tau… lagi 2 anak ibu ayah dah dalam syurga Allah. Ibu pernah 2 kali keguguran sebelum dapat Aisha. Tapi ibu dan ayah Aisha kuat, tak pernah putus asa dan tak putus doa. Al Fatihah untuk kakak dan abang Aisha di syurga. Kepada ibu2 yang pernah melalui nasib yang sama dengan ibu ayah Aisha, jangan putus asa , Allah is the best planner. . Sebelah ibu Aisha ni namanya Nenek Kamisah (Tokmi) dialah matchmaker ayah ibu sehingga Aisha dilahirkan. ❤️🤗 @kam2u . Ayah @itsaidilaziz Aisha sayang Ayah, terima kasih sebab bantu ibu jaga Aisha kadang Aisha berjaga and poopoo at night 🤗😁 Love, Aisha Amaira ❤️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Perkongsian Fasha ini mendapat perhatian peminat. Nama yang indah maksudnya seindah raut wajah Aisha. Antara komen-komen :

” Congrats ! Aisha pembawa rezeki lebih InsyaAllah.. “

” Congratulations darling Fasha and hubs. Semoga menjadi anak yang solehah aisya.. “

” Solehahnya fasha… semoga aisha amaira menjadi anak solehah, kebanggaan ibu dan ayah.. “

” Cantiknya kak fasha dengan baby maira. Kak fasha cantik imej mcm ni.. “

” Aisha Amaira, sedap nama tu. Cantik sungguh maknanya.. “

” Tahniah kakak ! Sending you lots of love.. Nama baby pun cantik sungguh maksud namanya.. ”

” Tahniah Fasha, sejuknya tgk imej fasha. Comelnya Aisha Amaira. Tahniah juga utk aidil.. “

Bahagia dan cantik selamanya, indah sungguh maksud nama Aisha ini. Fasha pun nampak semakin ayu dan sopan dalam penampilan sebegini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah sekali lagi atas kelahiran Aisha Amaira dan semoga Aisha membesar menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua orang tua. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..