” So fall in love with Umar. Ucapan tu meruntun jiwa mana tak menang1s Mira.. ” – Netizen

Video Ucapan Anak Saudara Mira Filzah, Umar Yang Sangat Istimewa Dan Mengagumkan. Ayatnya Itu Sampai Menang1s Mira Dibuatnya. Tapi Part Ucapan Untuk Uncle Emir Tu Kelakar, So Adorable Umar !!

Majlis resepsi Mira Filzah dan Wan Emir Astar sedang berlangsung di Le Meridien Putrajaya. Memilih konsep Starry Night rekaan istimewa daripada Rekateemor, keindahannya terserlah. Mira yang sering menggunakan hashtag arah mana syurga dan gambar bintang di langit diadaptasikan di pelamin singgahsananya ini.

Keanggunan dan kecantikan Mira semakin terserlah apabila mengenakan busana ekslusif rekaan pereka fesyen terkenal Fiziwoo. Detik melangkah sahaja mempelai ini ke dewan, seluruh hadirin terpesona melihat kejelitaan Mira. Baik Mira atau Emir tidak lekang dengan senyuman dan buat jemputan yang melihatnya turut merasai kegembiraan mereka.

Seluruh ahli keluarga Mira memakai persalinan berwarna hijau untuk majlis resepsi ini. Seperti majlis adiknya Aina Fadhilah, mereka adik beradik pasti akan memberikan ucapan khas masing-masing untuk pengantin. Jika sebelum ini Mira memberikan ucapan, kini tiba gilirannya pula menerima ucapan daripada kakak dan adiknya.

Meninjau akaun Instagram H0t FM, telah dikongsikan satu video yang memaparkan slot ucapan daripada kakak Mira, Ain Farhanah. Lebih menarik, anak saudara Mira bernama Umar juga turut memberikan ucapan khasnya buat auntie Mira nya ini sehinggakan Mira menang1s. Ucapan Umar itu penuh jenaka namun terselit kesed1han kerana mereka bakal berp1sah.

Jom tonton video di bawah :

Ucapan Umar ini menghiburkan seluruh hadirin. Namun diakh1rnya mereka sama-sama menang1s kesed1han kerana Umar sekeluarga bakal pulang ke New York malam ini. Oleh kerana ini juga Mira mempercepatkan pernikahannya yang sepatutnya dijalankan pada bulan Oktober. Antara komen-komen peminat :

” Comel je Umar pel0k Mira. I burst into tears when Umar spoke.. “

” Auww i’m so touch, wanna cry too.. “

” Umar petahnya, comel sangat cara Umar pel0k Mia dia. He soo sayang his Mia.. “

” So fall in love with Umar. Ucapan tu meruntun jiwa mana tak menang1s Mira.. “

Apa pun, semua ahli keluarga Mira sudah memberikan sepenuh komitmen untuk menjayakan majlis Mira ini. Tidak terkecuali si kecil Umar yang bakal dirindui oleh Mia nya ini. Semoga Mira berbahagia selalu bersama Emir dan perkahwinan ini sentiasa dirahmati Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, IG Inaijari, IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..