” Semua gambar candid je dapat.. ” – Abby Abadi

Abby Abadi Kongsi Gambar Photosho0t Anak-Anaknya Daiyan, Dayana Dan Darda. Alahai Sampai Berkerut-Kerut Kening Darda, Comel – Comel Semuanya !!

Abby Abadi dan suaminya, Faizal Zakaria seringkali memuatnaik perkongsian mengenai kehidupan dan aktiviti bersama anak-anak angkat mereka. Bagi yang selalu mengikuti perkembangan Abby di Instagram, pastinya  mengenali ketiga-tiga anak angkat mereka, Daiyan, Dayana dan terbaru Darda.

Abby dan suami memberi layanan yang sangat baik kepada ketiga-tiga anak angkatnya itu. Tiada perbezaan layanan anatara anak sendiri dan anak angkat. Semuanya dilayan oleh Abby secara sama rata sahaja. Suaminya juga mempunyai sifat penyayang dan kasih kepada mereka semua.

Terbaru, Abby Abadi telah memuatnaik sebuah posting bergambar di laman Instagram miliknya. Gambar tersebut adalah gambar photosho0t tiga anak kecilnya itu. Menurut Abby beliau sudah lama untuk melakukan photosho0t untuk anak-anaknya tetapi disebabkan kekangan PKP, hasrat tersebut terpaksa ditangguhkan.

Cerita Abby, sepanjang photoshoot itu, part paling menc4bar adalah ketika mengatur Daiyan dan Dayana. Menurut Abby mereka berdua memang susah kalau untuk diambil gambar. Anak-anaknya itu bergant0ng kepada mood mereka kalau ingin diambil gambar.

Lihat perkongsian daripada Abby Abadi ini :

Lagi perkongsian oleh Abby di laman Instagram miliknya :

 

Perkongsian gambar photoshoot anak-anak Abby ini telah mendapat pujian daripada peminat. Ini antara komen-komen mereka :

” Comel comel semua anak syurga, anak2 bertuah dapat mama abah penyayang.. “

” Alahai comeynya Dayyan Dayana Darda, ger4m tengok Darda ni.. “

” Dayana kecik gini nmpk sdh cantiknya, ge4am tgok darda, berketul2 tangan.. “

” Suka tengok keletah daiyan dayana dayana rambut asli perang cantiq mashaallah kejap aje dah besar drng.. “

” Ya Allah comelnya darda, dengan lesung pipit lagi, Eeeeeee cub1t kang.. “

Lihat lagi beberapa gambar sekitar photosho0t Daiyan, Dayana dan Darda di bawah ini :

Sesungguhnya saat anak-anak membesar adalah momen yang paling indah untuk diingati ketika mereka sudah besar nanti. Mengabadikan gambar ketika kecil ini perlu dilakukan oleh setiap ibu bapa untuk kenangan di masa akan datang. Pastinya akan menjadi sesuatu yang berharga.

Alahai memang comel-comel belaka gambar photosho0t ketiga-tiga anak Abby ini. Nanti bila Daiyan, Dayana dan Darda sudah besar bolehlah melihat kembali potret mereka ini kan.Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan anak-anak ini terus membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan di akhirat. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..