” Semangat dua-dua berselawat sambil bergendang tu, comel sangat.. ” – Netizen

Video Anak-Anak Saharul Ridzwan, Muhammad Luth Ali Dan Fateema Azzahra Begitu Bersemangat Mengalunkan Selawat Sambil Bergendang. Wah Pandainya Dua Beradik Ni, Boleh Buat Team Nasyid Ni Baba !!

Kehidupan seharian pelakon Saharul Ridzwan bersama isterinya, Qabila Deena Emir dan 2 orang anak mereka, Muhammad Luth Ali dan Fateema Azzahra sering meraih perhatian peminat. Perubahan Saharul ke arah lebih baik dan cara didikannya terhadap anak-anak seronok dilihat.

Meninjau akaun Instagram Saharul Ridzwan, telah dikongsikan satu video terbaru Saharul bersama Ali dan Fateema. Dua anak kecil ini kelihatan comel dengan memakai busana kurta hitam dan Fateema mengenakan tudung berwarna hitam.

Ali dan Fateema dengan penuh bersemangat berselawat memuji nabi junjungan, Nabi Muhammad SAW dan masing-masing dengan alat muzik di tangan. Ali memegang kompang manakala Fateema pula dengan darbuka nya.

Seronok mendengar alunan selawat Ali dan Fateema ini dan warganet memuji cara Saharul mengasuh anak-anaknya sejak kecil dengan ilmu agama. Bolehlah baba tubuhkan pasukan nasyid bersama Ali dan Fateema nanti, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Saharul ini telahpun meraih hampir 40 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Beruntung anak anak membesar dalam suasana agama, cinta pada Allah dan Nabi. Berget4r-get4r kepala si adik haha, anak soleh solehah ni.. “

” Bagusnya kecik kecik dah pandai. Comel Luth Ali dan Fateema Azzahra. Alhamdulillah anak soleh solehah.. “

” Pandai dan cute sangat, terbaik bro didik anak. Memuji-muji Nabi Muhammad saw, alhamdulillah.. “

” Comelnya dua-dua ni, ger4m tengok. Pandainya dia berselawat, semoga menjadi anak yang soleh dan solehah aamin.. “

” Ini kali aku like dan suka sangat posting saharul. comey sangat anak-anak dia.. hebat anak soleh dan solehah ni.. “

” Yang kecik tu memang ger4m nak k1ss rasanya, comel sangat. Semangat dua-dua berselawat sambil bergendang tu.. “

” Comel-comelnya anak-anak. Terharu bila mendengar selawat paduan suara si kecil. Boleh dah ni buat kumpulan nasyid, cute sangat.. “

Alhamdulillah, anak soleh dan solehah baba yang sentiasa menjadi penyejuk hati. Semoga Ali dan Fateema sentiasa dalam lindungan Yang Esa dan menjadi insan yang berbakti kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saharul Ridzwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..