” Segaknya dia.. “

Gambar Terkini Anak Bongsu Aidid Marcello, Ibrahim Marcello Mencur1 Tumpuan Netizen. Wowww !! Betul-Betul Anak Daddy, Handsome Sangat..

Aidid Marcello dan Norzie Pak Wan Chek  telah mendirikan rumah tangga pada tahun tahun 2005 dan dikurniakan 4 orang cahaya mata, seorang perempuan dan 3 orang lelaki. Rumah tangga personaliti Aidid Marcello bersama Norzie Pak Wan Chik sudah memasuki usia 15 tahun.

Untuk pengetahuan semua, Aidid Marcello atau lebih selesa dengan panggilan Aidid sebelum ini, setelah 15 tahun dalam bidang pengacaraan bersama stesyen TV3 , Aidid telah mengambil keputusan untuk berhenti dan membuka syarikat produksi sendiri, iaitu Mindquest Productions.

Walaupun Aidid sibuk menguruskan syarikatnya sendiri, kelihatan beliau seorang suami, ayah yang bertanggungjawab dan penyanyang  terhadap isteri serta anak-anaknya. Jika ditinjau di laman instagram, Aidid dilihat seorang yang cukup aktif bersukan. Malah beliau turut memperuntukkan masa bersama anak-anak ke gim untuk melakukan aktiviti bersama.

Menerusi instagram milik isteri Aidid, iaitu Norzie Pak Wan Chek, telah berkongsi beberapa gambar dan video tentang anak bongsu pasangan ini iaitu, Ibrahim Marcello yang kini berusia 7 tahun. Tahun ini merupakan tahun pertama bagi Ibarahim ke alam persekolahan. Ibrahim telah menjadi tumpuan netizen kerana melihat wajahnya yang begitu kacak dan seiras bapanya.

Ikuti perkongsian Norzie itu di bawah :

” Mummy tingg4lkan urusan orientasi kat daddy @aididmarcello … @ibrahimmarcello good boy tak tak0t pun kannn.. Tahun1.. “

Rata-rata netizen memuji Ibrahim yang kelihatan sangat kacak. Antara komen-komen tersebut :

” Good luck handsome boy. Big boy dah nampak.. “

” Segaknya dia.. “

” Ni mmg 100% muka ayh ni.. “

” So adorable and handsomenya Haheem ni. In sya Allah anak yang soleh n berjaya ya.. “

” Copycat betui na muka depa.. “

” Hensrmyeee Ibrahim.. “

Woww !! Kacak betul Ibrahim .. Memang sebiji muka Daddy anak bongsu pasangan Aidid dan Norzie ini. Besar nanti mesti ramai peminat. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak, mendoakan semoga Ibrahim menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa dan semoga berjaya sayang. Amin.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Norzie Pak Wan Chik, Aidid Marcello, Ibrahim Marcello, by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..