” Sed1hnya tak sanggup dengar yang part last tu.. ” – Netizen

Video Khas Fizi Ali Sempena Hari Lahir Anaknya, Ameena Sofia Buat Peminat Sayu. Sed1hnya Luahan Hati Fizi Ni. Jangan Salahkan Diri Sendiri Fizi, Setiap Yang Berlaku Pasti Ada Hikmah !!

Ianya bukannya sesuatu yang mudah bagi pasangan yang berp1sah untuk menjalani kehidupan berasingan apatah lagi apabila melibatkan anak. Perlu membiasakan diri berjauhan dan bertemu mengikut giliran, itulah yang sedang dihadapi oleh penyampai radio, Fizi Ali.

Beberapa hari yang lalu, Fizi ada berkongsikan berita yang anak tunggalnya, Ameena Sofia disahkan positif jangk1tan C0v1d-19. Sekalipun tidak dapat menjaga Ameena, Fizi mendoakan agar Ameena cepat sembuh.

Meninjau entry terbaru Fizi di akaun Instagramnya, telah dikongsikan satu video khas daripada Fizi untuk Ameena sempena hari ulangtahun kelahiran Ameena yang ketiga. Fizi menunjukkan dari awal penyediaan hadiah untuk puteri kesayangannya ini sehingga menghantar hadiah tersebut ke kediaman bek4s isterinya, Shakilla Khoriri.

Coretan Fizi yang berbau sayu dan kekes4lan membuatkan ramai peminat turut seb4k. Seorang ayah kuatnya nampak pada luaran, namun di sebaliknya terselit kesed1han kerana tidak dapat meraikan bersama anak kerana situasi yang tidak mengizinkan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Fizi ini telahpun meraih lebih 13 ribu likes daripada peminat. Kata-kata semangat turut diberikan oleh mereka dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Sed1hnya kan, dapat rasa apa yang Fizi rasa. Sabar ye Fizi, video ni kasi hab0k masuk mata la.. Allah lebih tahu setiap apa yang jadi ada hikmahnya.. “

” Ameena akan faham, sed1h pulak video ni sebab aku pun baru sembuh dari C0v1d ni, sensit1f sangat. Be strong Fizi, anyway happy birthday Ameena.. “

” Arghh sed1h tengok terus menang1s. Kuat la Fizi, Allah sayang awak. Tanda awak mampu untuk menghadapinya.. “

” Sed1hnya, sabar bro i feel you. Semoga dipermudahkan urusan Fizi dan Ameena cepat sembuh seperti biasa.. “

” Allahu sed1hnya video Fizi ni. Jangan sal4hkan diri sendiri sebab Allah dah aturkan segalanya. Semoga Ameena cepat sembuh.. “

” Aaa seb4knya suara part last tu, seri0us aku dah bergenang air mata. Keep strong Fizi, kau lelaki kau ayah kena kuat walau apa pun jadi.. “

” Sed1hnya tak sanggup dengar yang part last tu. Mata masuh habuk wey, stay strong Fizi. You already be the best daddy for Ameena. Selamat hari lahir Ameena Sofia sayang.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan agar Ameena Sofia segera sembuh dan sihat seperti sediakala. Buat Fizi, kuatkan semangat dan yakinlah Allah sebaik-baik perancang. Semoga esok lebih memberi sinar bahagia buat Fizi dan Ameena tersayang. Selamat hari lahir Ameena Sofia.

Silakan SHARE..

Sumber : Fizi Ali

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..