” Sed1h pulak baca caption ni, happy birthday Danial.. ” – Netizen

Sempena Hari Lahirnya, Danial Zaini Kongsi Sebuah Cerita Yang Buat Peminat Seb4k. Rupanya Ada Kisah Di Sebalik Nama Danial Tu. Semoga Danial Dapat Bertemu Dengan Orangnya !!

Meninjau di akaun Instagram milik comedian dan juga penyampai radio, Danial Zain telah berkongsi sebuah cerita sempena hari lahirnya pada hari ini. Selain itu, pada posting, Daniel ada berkongsi dua keping gambar iaitu satunya adalah menerima panggilan telefon daripada ibunya dan satu lagi adalah gambar seseorang.

Tulis Danial, dia mengucapkan terima kasih buat ibu tersayang kerana sanggup mempertaruhkan ny4wa untuk melahirkannya. Rupanya, saat melahirkan Danial, ibunya terp4ksa menjalani pembed4han yang mempunyai risik0 terhadap keduanya.

Selain itu, Danial juga berkongsi cerita sempena namanya yang telah diberikan ibunya. Nama Danial diambil sempena nama doktor yang memjalani pembed4han terhadap ibunya iaitu Dr Danial Zainal Abidin yang merupakan seorang penceramah motivasi sekarang.

Danial turut mengucapkan kata terima kasih kepada Dr Danial Zainal Abidin dan berharap satu masa nanti jika berpeluang dapat bertemu empat mata dengan Dr Danial Zainal Abidin, dirinya ingin menngucapkan terima kasih secara peribadi.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-rata terharu membaca perkongsian Danial itu. Malah mereka juga turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat Danial. Antara komen-komen menarik adalah :

” Sed1h pulak baca caption ni, happy birthday Danial. Semoga Danial sentiasa dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang baik buat ibu.. “

” Happy birthday Danial. Terima kasih sebab sentiasa ceriakan kami dan jangan lupa untuk ceriakan diri sendiri juga tau. Saya baca apa yang Daniel tulis ni pun jadi seb4k.. “

” Wah minat ustaz Danial ni start dr tgk Halaqah, best dgr dia bcakap. Moga nanti Danial dapat jumpa dengannya.. “

”  Sama birthday lah saya dengan abg Danial. Selamat hari lahir untuk kita, semoga Dipermudahkan segala urusan dan terus maju sukses.. ‘

” Kenapa berair pula mata aku ni, tengok skrin call tu pun dh rasa s4yu beb. Danial, happy birthday bro.. “

” Happy birthday Danial, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, semoganya dipermudahkan segala urusan,dunia akhir4t,amin.. “

” Allahuakbar, untungnya. Happy Birthday Danial. Baru tahu nama Danial sempena nama Dr Danial penceramah tu, moga Danial juga akan jadi hebat seperti Dr Danial.. “

S4yu juga membaca pada akhir penulisan Danial tersebut. Itulah dinamakan Ibu, sanggup berk0rban apa sahaja demi anaknya. Selamat hari lahir Danial, semoga Danial menjadi anak yang soleh buat ibu tercintanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Danial Zaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..