” Seb4k tengok reaksi ibu ayah abang Viva, semoga murah rezeki Kak Sha.. ” – Netizen

Video Abang Viva Viral Terima Hadiah Kereta Daripada Usahawan Muda, Sha Hasan Buat Ramai Yang Seb4k. Part Ayah Azwan Lap Air Mata Tanda Syukur Tu Betul-Betul Meleleh Air Mata Lah !!

Seorɑng usɑhɑwɑn produk kosmetik, Shɑ Hɑsɑn menyɑtɑkɑn hɑsrɑt ingin memberikan hɑdiɑh sebuɑh keretɑ bɑhɑru kepɑdɑ lelɑki yɑng tulɑr selepɑs menyelɑmɑtkɑn m4ngsɑ bɑnj1r, Azwɑn Omɑr ɑtɑu lebih dikenali sebagai ‘Abɑng Vivɑ’.

Terbaru, menerusi akaun Instagram usahanwan tersebut, telah berkongsi momen indah dengan membawa sendiri kereta Mitsubishi Triton ke rumah Azwan di Melaka. Menerusi posting itu, Sha turut berkongsi pengalaman pertama kalinya bertemu keluarga Azwan.

Sha juga berharap semoga dengan pemberian kereta tersebut kepada Azwan, segala urusan Azwan untuk misi membantu orang nanti lebih mudah. Jelas terlihat kedua orang tua Azwan begitu seb4k dalam video setelah menerima hadiah istimewa daripada usahawan muda itu.

Perkongsian video oleh Sha yang baru dimuatnaik beberapa jam di Instagram telah ditonton lebih 135 ribu tontonan dan ribuan komen daripada warga netizen. Betul-betul terharu melihat part kedua orang tua Azwan sedang mencuba menaiki kereta baru mereka.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

Selain berkongsi luahan seb4k, rata-rata netizen juga mendoakan semoga Sha akan dimurahkan rezeki kerana menghadiahkan kereta buat Azwan. Antara komen-komen menarik adalah :

” Allahhuakbar, semoga Sha sekeluarga berlipat-lipat kali ganda allah perluaskan rezeki Sha sekeluarga. Allahhumma amin.. “

” Alhamdulillah, rezeki abg viva. Seb4k tengok reaksi ibu dan ayah abg viva tu. Mesti mereka pun tak sangka kan.. “

” Allah, aku pulak yang menang1s. Sed1h lah baca perkongsian Sha tu. Ni lah dikatakan rezeki Allah bayar cash di dunia, sbb suka tolong orang.. “

” Buat baik dibalas baik, terbaik. Semoga Puan Sha dan Azwan sentiasa dimurahkan rezeki. Besar pahala Puan Sha dan Azwan.. “

” Sedih lah tengok mak ayah dia, part ayah dia kesat air mata dalam kereta tu terus aku pun auto menang1s, semoga murah rezeki Sha.. “

” Rasa seb4k bila masing-masing ambik barang keperluan kat belakang kereta. Rezeki abang viva, banyak tolong orang.. “

” Dengan kita sekali menang1s,  proud of you kak shaa, semoga bisnes kak shaa semakin maju. Tahniah Azwan, rezeki anda.. “

Alhamdulillah, rezeki Azwan. Memang seb4k perkongsian video dan cerita oleh Sha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga selepas ini segala urusan Azwan untuk misi membantu orang akan lebih mudah. Buat usahawan muda ini pula, semoga dimurahkan rezeki anda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shahasan22

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..