” Saya tak berniat nak r4hsia.. ” – Shafiq Farhain

Shafiq Farhain Umum Yang Dirinya Sudah Berkahwin Dengan Pengurusnya. Tahniah Diucapkan Atas Perkhabaran Baik Ini, Semoga Syafiq Dan Isteri Kekal Bahagia !!

Mesti ramai yang mengenali penyanyi kacak ini, Syafiq Farhain yang juga merupakan anak kepada arw4h penyanyi Saleem. Memiliki suara seakan arw4h bapanya, ramai yang kagum bakat nyanyian Syafiq yang juga merupakan seorang ahli bomba.

Meninjau kami di akaun Instagram milik Media Hiburan telah berkongsi berkenaan status terkini Syafiq yang dikhabarkan sudah mendirikan rumah tangga. Dipetik daripada satu temu bual pihak Media Hiburan bersama Syafiq ketika majlis iftar anjuran Rusa Music dan MVM, Syafiq telah mengakui dirinya telah pun bergelar seorang suami.

Jelas Syafiq, dia telah mendirikan rumah tangga semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lalu di Terengganu. Ujar Shafiq lagi, dia sebenarnya tidak berniat untuk merahsi4kan hal tersebut daripada pengetahuan orang ramai.

Malah, Syafiq menyatakan kenalan rapat tahu mengenai statusnya cuma dirinya sendiri tidak menghebahkan perkara itu kepada umum. Namun jika ada yang bertanya, dia kan menjawabnya. Dalam masa yang sama, Syafiq memberitahu isterinya itu adalah merupakan pengurusnya dan berasal dari negeri Terengganu juga.

Ikuti perkngsian di bawah :

Syafiq menyatakan dia tidak berniat untuk tidak mahu mended4hkan perkara tersebut dengan lebih lagi dan baginya, masa sekarang belum sesuai dan akan tiba masanya nanti dirinya akan memberitahu lebih terperinci mengenai rumah tangganya.

Sekadar info, sebelum ini telah tul4r menyatakan bahawa penyanyi berusia 28 tahun tersebut telah pun berkahwin namun enggan mengulas perkara itu. Apa-apa pun, tahniah diucapkan kepada Syafiq dan pasangan, semoga ik4tan perkahwinan yang dibina ini akan kekal hingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Media Hiburan, Syafiq Farhain

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..