” Sak1t perut gelakkan Jebat, boleh dia gelakkan diri sendiri. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Jebat Jayden Berborak Dengan Babanya, Sharnaaz Ahmad Yang Mencuit Hati. Ad0i Kenapa Pel1k Bunyi Sebutan Terowong Tu Jebat. Sendiri Sebut, Sendiri Ketawa Ni. Comel Sangat !!

Pada usianya yang sudah pun 4 tahun, Jebat Jayden semakin banyak akal dan petah mulutnya bercakap. Gaya Jebat berbual lebih-lebih lagi jika bersama babanya, Sharnaaz Ahmad kerapkali membuatkan peminat tercuit hati.

Meninjau akaun Instagram Srikandi.79, telah dikongsikan satu video yang diulangsiar dari Instastory Sharnaaz. Dalam video ini dipaparkan gelagat Jebat sedang berborak dengan Sharnaaz di dalam kereta.

Ketika Sharnaaz menyuruh Jebat menyebut perkataan terowong, suasana bertukar menjadi riuh dengan gelak ketawa Jebat dan babanya ini. Ad0ilah Jebat, orang sebut terowong, tetapi macam -macam yang Jebat sebut antaranya terung, tworong dan theruwong pun ada.

Lucu melihat Jebat, Jebat yang tak pandai sebut, Jebat jugalah yang kuat ketawa mendengar sebutannya sendiri. Sharnaaz pun apa lagi, lagi diketawakan anak kesayangannya ini. Macam-macam betul lah mulut si Jebat ni.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih hampir 90 likes daripada warganet. Antara komen mereka yang dapat kami kongsikan:

” Ya Allah cute overload lah baby Jebat ni. Pelat pulak tu haha. sak1t perut gelakkan Jebat tau ahaha.. “

” Sak1t perut gelakkan Jebat tau, dah gaya mat salleh belajar cakap melayu ni haha. boleh lak dia gelakkan diri sendiri, kelakar lah jebat haha.. ” 

Kelakar betul Jebat Jayden ni, bukan baba sahaja yang ketawa, yang melihat video ini pun ikut sama gelak melihat telatah Jebat. Pel4t-pel4t pun Jebat memang suka bercakap dan membuat jenaka sama seperti baba.

Sudah seperti gaya mat salleh hendak belajar bahasa Melayu pun ada Jebat ni. Semoga Jebat sihat-sihat selalu, menjadi anak yang soleh buat baba dan mommy serta membesar menjadi seorang yang bijak dan tinggi budi pekertinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Srikandi.79, IG Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..