” Power lah Tomok, level sound engineer tu. Haha.. ” – Netizen

Video Tomok Berjaya Meneka Ket0kan Yang Dilakukan Oleh Fara Fauzana. Hebat Lah Tomok, Siap Menyanyi Balik Rentak Ket0kan Tu Sampai Fafau Pun Terkej0t. Hehe !!

Meninjau di akaun Instagram radio H0t FM telah berkongsi video yang memaparkan penyanyi Tomok menjadi tetamu jemputan menerusi segman pagi Bekpes H0t. Dalam video tersebut memaparkan Tomok telah diuji dengan satu permainan.

Video itu memaparkan Fara Fauzana atau lebih dikenali dengan panggilan Fafau telah menget0k jarinya di satu kotak kecil. Difahamkan Fafau telah membuat tone satu lagu yang perlu diteka oleh Tomok.

Setelah mendengar ket0kan yang dilakukan oleh Fafau, Tomok meminta sedikit klu untuk meneka tone yang disampaikan oleh Fafau. Fafau telah memberikan klu yang tone itu adalah lagu yang pernah dinyanyikan oleh Tomok.

Tanpa memikir panjang, Tomok dengan yakin memberitahu yang dirinya tahu tone yang dibunyikan oleh Fafau itu adalah lagunya yang bertajuk ‘Mer4ung’ yang pernah dipopularkan dirinya bersama kumpulan New Boyz dahulu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kehebatan Tomok berjaya meneka ket0kan yang dilakukan oleh Fafau. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Power lah Tomok, level sound engineer tu. Hahahhahahahahaha betul2 kemana arah hendak ku tuju hilang arahh.. “

” Aduhhh kak Fara baru mengena erk kalau tak asyik salah jurr, hebat lah Tomok berjaya teka, hahaha.. “

” Power Tomok sekali teka ja terus betul. Fafau n the geng pun tak percaya beb ada yang boleh teka.. “

Sekali Fafau pun terkej0t Tomok boleh jawab. Sempat lagi Johan menyak4t Fafau, berdekah semua orang. P0wer lah Tomok, bila dengar Tomok menyanyi memang tepat lah dengan bunyi ket0kan Fafau buat itu.

Untuk sekadar info, baru-baru ini Tomok telah menyertai pertandingan Gegar Vaganza musim ke 9 dan telah berjaya memperolehi tempat keempat dan membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM20,000 berserta trofi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG hotfm976, tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..