” Perghh tarik macam tengah makan sayur je, mahu menang1s Awie tengok ni.. ” – Netizen

Video Shila Amzah Cover Lagu ‘ Di Penjar4 Janji ‘ Raih Pujian Warganet. Semp0i Lah Shila, Rilek Je Menyanyi Pakai Kain Pelikat. Part Tarik Tu Memang Merem4ng Dengar !!

Sememangnya bakat penyanyi Shila Amzah dalam bidang seni suara tidak dapat dinafikan lagi. Bergelar penyanyi berkelas antarabangsa, Shila Amzah baru-baru ini juga telah menjadi juara menerusi pertandingan Anugerah Juara Lagu 36 (AJL).

Bagi yang mengikuti Shila di akaun Instagram pasti mengetahui yang Shila sering berkongsi video dirinya membuat cover lagu-lagu yang pernah popular satu masa dahulu. Bahkan bukan itu sahaja, Shila sering memenuhi permintaan para peminatnya yang ingin mendengar Shila menyanyi lagu kesukaan mereka.

Terbaru, Shila telah memuatnaik video menyanyikan kembali lagu bertajuk ‘ Di Penjara Hati ‘ nyanyian asal oleh Datuk Awie. Membawa versinya yang tersendiri ketika menyanyi lagu tersebut, video nyanyian Shila telah menarik perhatian warganet.

Ada yang menyatakan Shila seorang penyanyi yang serba boleh dan mampu membawa apa sahaja lagu yang diberikannya. Sehingga kini, video Shila menyanyikan lagu Datuk Awie telah ditonton lebih 66 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji suara Shila menyanyi sangat merdu. Antara komen-komen warganet adalah :

” Perghhh smbil pakai kain pelikat, duduk lagi, tarik cam tengah mkn sayur je. Menang1s Awie tgk nihhh. Terbaiklah.. “

” Memang wowwww ar part tarik tu, sedap g1la lah Shila. Memang Shila ni penyanyi serba boleh bawa semua lagu.. “

” I love your voice. Shahila boleh bawa pelbagai genre lagu. Suka kalau Shahila Amzah bekerjasama dengan Azlan typewritter dan Khai Bahar.. “

” Fuhhhh kita plak yg syeramm tngok mmg manthappp sngt2 ni. Tak pernah mengecew4kan kalau dengar Shila nyanyi.. “

” Sambil duduk je dia tarik, aduh4i mantap ter0ks ni. Berjurai air mata kita ikut nyanyi juga tengok video ni.. “

”┬áRilek je nyanyi smbil duduk pakai kain pelikat. Dia punya vibrato memang padu mat. Tabik ar dengan Shila.. “

” Sedapnya suara Kak Shila nyanyi, nanti berduet dengan Datuk Awie, mesti best. Tq Kak Shila sudi nyanyikan lagu ni utk peminat2.. “

Layan betul dengar Shila cover lagu jiwang, sangat merdu dan berjaya menjiwai bait-bait lirik dengan penuh penghayatan. Apa-apa pun semoga Shila akan terus maju jaya dalam bidang nyanyian dan segala urusan Shila akan dipermudahkan, insyAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shahilaamzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..