” Sebijik Ayie suara p0wer baq ang.. ” – Netizen

Persembahan Muhammad Danish Iman Di ICSYVMY3 Yang Menghiburkan. Suara Dan Gaya Nyanyi Dah Macam Kembar Ayie Floor 88. Sampai Terlop0ng Shiha Zikir Dibuatnya. Ehh, Sama La Tengok !!

Rancangan hiburan I Can See Your Voice ( ICSYVMY3 ) menghang4tkan lagi malam Ahad penonton setianya. Seperti biasa 6 orang peserta akan dipersembahkan di pentas untuk dipilih oleh artis jemputan siapakah penyam4r dan siapakan penyanyi sebenar.

Jika minggu lalu Neeta Manishaa yang menjadi artis jemputannya. Minggu ini ditampilkan pula penyanyi kecik molek, Ara Johari. Popular dengan lagu Bunga, Ara memulakan misi pencarian penyanyi sebenarnya. Bukan perkara mudah untuk memilih hinggakan Ara berkali-kali tersilap membuat pemilihan.

Minggu ini juga Fad Bocey dan Shiha Zikir dijemput menjadi juri penyias4t jemputan. Salah seorang peserta yang disingk1rkan Ara adalah Muhammad Danish Iman. Melihatkan rupa dan gayanya pasti peminat terbayangkan seorang penyanyi popular ini.

Gaya dan muka Danish yang mirip dengan vokalis Floor 88, Ayie Elham. Lagi gam4t keadaan bila Danish mula mengalunkan suara. Fuh suara sama macam Ayie. Persembahan yang menghiburkan dan semua juri seronok melihatnya. Rug1 Ara salah pilih lagi.

Jom tonton video di bawah :

Persembahan daripada peserta ini menghiburkan dan mendapat pujian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Sebijik ayie suaraaa power baq ang.. “

” Ahh same sangat-sangat suara dia . Tapi x linc4h mcm ayie… suara persis sgt2.. “

” Floor 88 kalau ayie tak sihat dah ada pengganti.. “

” Perghh ayie 2. Betul macam Ayiee Floor 88.. “

” Kembar ayie. Muka dan gaya dia sama sangat dgn ayie.. “

Serupa betul dari segi suara sampai ke gaya menyanyi nya. Kaki dan tangan tu macam tengok Ayie pulak yang nyanyi di pentas. Kalau dengar suara tanpa tengok muka ramai yang tertukar penyanyi ni. Apa pun, selamat maju jaya buat Danish. Teruskan mengasah bakat yang ada, pasti dengan usaha yang berterusan, kejayaan pasti tiba.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Senang Terhibur, Youtube Channel TV9 Malaysia Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..