” Pergh tummy time terus berdiri, kuatnya kaki Rina.. ” – Netizen

Video Terbaru Gelagat Anak Maryam You Narae, Rina Yang Sangat Comel. Amboi Rina, Baru Sebulan Dah Tunjuk Kuat Ye. Dah Bertambah Bamb4m Sekarang Ni, Cute Sangat !!

Kehadiran Rina dalam kehidupan selebriti media sosial dan Youtube, Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim menambahkan kebahagiaan pasangan ini. Rina melengkapkan bahtera rumahtangga yang dibina dan mula menjadi perhatian netizen sejak dilahirkan.

Sebagaimana anak selebriti lain, Rina juga mempunyai akaun media sosialnya atas namanya sendiri yang mana sehingga kini telahpun merekodkan seramai 49.8 ribu pengikut. Wajah Rina yang putih gebu dikatakan nampak seiras dengan wajah Ryzal namun matanya seperti Maryam.

Meninjau entry terbaru di Instagram Duriankimchijunior, telah dikongsikan satu video terbaru Rina yang memaparkan Rina dengan gaya terbarunya. Tidak suka diletakkan secara berbaring seperti bayi lain, Rina lebih selesa diletakkan secara meniarap dengan kedudukan kakinya tegak berdiri.

Baru 1 bulan 3 hari, sudah nampak kuat kaki Rina. Elok sahaja kakinya tegak menahan badan, nampaknya boleh cepat berjalan kalau begini caranya. Rina yang semakin chubby ini juga buat peminat ger4m melihat wajah Koreanya yang comel.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun ditonton oleh lebih 100 ribu tontonan sehingga kini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Time baby pun dah ada muka korea sikit, apa lagi kalau dah besar. Dah pandai nak memanjat lah anak dar4 kecil ni hehe.. “

” Tak sabar nak jalan ye dik, ee ger4m cute girl ni. So comel lah Rina sayang, Korea sangat. Semoga baby girl sihat sihat sahaja.. “

” Kuatnya kaki Rina, kalau 3 bulan nanti ni dah boleh jalan agaknya hehe. Rina yang comel, cepatnya masa dah sebulan.. “

” Comelnya Rina berdiri macam tu, kaki dia tak lembik langsung eh. Ee strong girl macam mommynya jugak ni.. “

” Kuatnya kaki dia hehe, comel macam mama merah betul muka. Posing cute tu tak menahan, ger4m je tengok muka tu.. “

” Pergh tummy time terus berdiri Rina ni. Kalau anak aku ni mahu jat0h ke bawah dah haha. Kuat sangat kakinya.. “

” Amb0i Rina, Rina nak terus berjalan tak nak merangkak gayanya ni. Cute je tak nak baring tapi nak meniarap tu.. “

Macam-macam ragam sudah Rina kesayangan mommy ni. Apa pun, semoga Rina terus membesar dengan sihat, sentiasa dalam lindungan Allah daripada sebarang penyak1t dan menjadi anak yang solehah dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchijunior, Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..