” Penyejuk hati dua orang ni, penyayang betul abang pada adik.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Puteri Sarah Liyana, Syaikhul Islam Dan Sumayyah Raih Perhatian Peminat. Alahai Sweetnya Abang Layan Adik, Penyayang Sangat. Gambar Kedua Last Tu Sebijik Macam Sarah Dengan Syamsul !!

Anak adalah kekuatan buat seorang yang bergelar ibu. Walau apa juga dug4an yang datang, demi untuk anak lautan ap1 sanggup direnangi. Begitu juga yang dapat dilihat pada wanita bernama Puteri Sarah Liyana.

Meninjau akaun Instagram Puteri Sarah Liyana, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan anak-anak Puteri Sarah, Syaikhul Islam dan Sumayyah. Syaikhul umum diketahui oleh peminat seorang yang penyayang dan protective kepada adiknya ini.

Lihat sahajalah gelagat Syaikhul dalam gambar-gambar ini. Terpancar sifat penyayang Syaikhul, sentiasa dipel0k Sumayyah. Komen peminat, Syaikhul dan Sumayyah ini seperti melihat mini Syamsul dan mini Puteri Sarah.

Syaikhul membesar menjadi seorang yang handsome dan manis orangnya. Sumayyah pula banyak persamaan wajahnya dengan Puteri Sarah. Mata cantik dan bersinar yang dimiliki oleh Sumayyah itu c0py paste mamanya.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Puteri Sarah ini telahpun meraih lebih 65 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Mini syamsul and mini puteri sarah.. So cute… semoga jadi anak soleh dn solehah Syaikhul dan Sumayyah.. “

” Kelihatannya syamsul dan puteri sarah junior di situ.. May Allah grants you the very best. You are a good soul I pray for your happiness.. “

” Mini syamsul dan mini Sarah.. Kekuatan bt seorang yg bergelar ibu. Ini bukti bahwasanya Syamsul n Putri Sarah pernah benar benar saling mencintai.. “

” Cantik sangat Sumayyah, abang Syaikhul pun handsome. Tengok 2 beradik ni macam tengok Sarah dan Syamsul. Copy paste betul.. “

” Semoga berkekalan kasih sayang abang dan adik ni, comel je . Jadi anak yang soleh solehah ya.. “

” Cerdik je nampak abang.. Seorang handsome, seorang comel.. Penyejuk hati dua orang ni, penyayang betul abang pada adik.. “

” Abang tu jenis sweet sangat, sangat protective pada sumayyah.. abang muka ayah, sumayyah muka mama.. alahai adil betul.. “

Kecil-kecil lagi sudah terlihat segak dan cun dua beradik ini. Harapan peminat agar Syaikhul selalu menjadi abang yang terbaik untuk Sumayyah. Semoga Puteri Sarah dan anak-anaknya ini sentiasa dalam rahmat Allah dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Puteri Sarah Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..