” Penat lah aku dengan dia ni haha, frust men0nggeng Hayla.. ” – Netizen

Video Reaksi Wawa Zainal Dan Hayla Adzkiya Apabila Aeril Zafrel Memberitahu Tentang Asal Keturunannya. Wawa Punya Gelak Sampai Bergeg4r Bahu. Si Hayla Sampai Mer0nta-Ronta Atas Lantai Tak Nak Mengaku Keturunan, Haha !!

Glamour dikalangan peminat dengan gelaran Presiden Tik T0k, perkongsian Aeril Zafrel memang sering mencur1 perhatian ramai. Ada sahaja video-video Aeril yang membuatkan peminat yang menontonnya terhibur dengan jenakanya.

Pada perkongsian terdahulu, Aeril berkongsikan video dirinya memakai costume mermaid. Bukan main lagi ekor duyungnya berwarna warni. Kapsyennya juga membuatkan peminat terhibur ditambah dengan menggunakan filter muka sed1h yang sedang viral kini.

Meninjau entry terbaru Aeril, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Aeril, Wawa Zainal dan anak perempuannya, Hayla Adzkiya. Aeril memberitahu Wawa yang Aeril ingin memberitahu perkara sebenar dan meminta Wawa supaya tidak mar4h.

Dengan loghat Sabahnya yang pek4t, Wawa tergelak apabila mendengar ayat Aeril mengatakan Aeril berketurunan duyung. Siap Wawa membuat gaya ketawa bergoyang bahu lagi. Hayla pula mengatakan Aeril men1pu dan tak nak ikan duyung sambil mer0nta-r0nta di atas lantai. Ad0i Aeril suka betul menyakat anak dan isteri.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Aeril sebelum ini :

Video lucu Aeril sekeluarga ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Sehingga kini sudah lebih 85 ribu tanda suka direkodkan dan antara komen-komen peminat :

” Hayla tak dapat terima kenyataan haha, dia ingat keturunan unicorn bapaknya haha. Kes1an dia.. “

” Pen4tlah aku dengan dia ni haha, frust men0nggeng Hayla. Tak0t tak boleh kahwin dengan prince la tu nanti jadi buih kan haha.. “

” Haha ad0i, cute la dorang ni. Dah tak boleh nak ngalih page lain dok repeat2 vid ni dah kenapa. Lucu betul.. “

” Ad0i tak tahu nak nang1s ke nak gelak haha, let1h let1h. Seng4l ayah ko Hayla, sak1t perut aku ketawa haha.. “

” Kes1an Hayla terkej0t sangat haha. Hayla pun stress sama bapaknya ini yang tidak tidak aja haha. masa keturunan duyung.. “

” Hayla punya muka terkej0t tu comel betul. Lawak betul Aeril ni, nasib la ikan duyung bukan ikan dugong haha.. “

” Ad0i masuk air betul haha, pen4t lah aku gelak macam ni. Bong0k lah Aeril ni, sak1t perut gelak haha.. “

Aeril Aeril, tak sah kalau tidak mengusik, ada sahaja akalnya yang membuatkan Wawa ketawa. Baguslah Aeril suka menggembirakan isteri dan anak-anak. Ikan duyung pun ikan duyunglah Aeril, hah cepat lompat ke laut berenang lautan dalam, haha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..