” Padan muka kau Labu, Jep Sepahtu.. ” – Rahim Sepahtu

Rahim Sepahtu Kongsi Video Aksi Jep Sepahtu Cuba Loloskan Diri Masuk Dalam Kereta Yang Dihimp1t Rapat. Alahai Bergur4u Balas Dend4m Nampaknya Ni. Kelakar Lah Dua Sahabat Ni !!

Peminat kumpulan lawak Sepahtu pasti kenal dengan wajah ahlinya iaitu Jep dan Rahim. Mereka yang akrab dan juga turut bertugas bersama sebagai penyampai radio di stesen Sinar FM sememangnya kamcing. Baik Jep mahupun Rahim memang suka menyakat sesama mereka.

Setiap hari pasti ada sahaja aksi sakat menyakat mereka yang menghiburkan dan mencuit hati peminat. Jep selalu merakamkan aksi Rahim tidur di konti dan menjadikannya bahan gurauan. Mendengar gelak ketawa mereka sahaja buat peminat turut sama ketawa dengan telatah kedua sahabat ini.

Baru sahaja beberapa minggu lalu, Jep menyakat Rahim yang hendak ke tandas. Sampai terkej0t besar Rahim dibuatnya bila sedar ada Jep mengekori di belakangnya. Kalau dah namanya pelawak semua pun jadi kelakar lagi-lagi perangai ‘masuk air’ mereka yang melucukan.

Menerusi akaun Instagram, Rahim telah berkongsikan satu video yang memaparkan Jep bersama Angah dan Imam Muda Asyraf sedang berjalan ke tempat parking. Rahim yang merakam dari tingkat atas pejabat mereka rupanya telah buat sesuatu pada kereta Jep. Amboi himp1t serapat mungkin ye bang Rahim, nak4l sangat.

Jom tonton video di bawah :

Pr4nk Rahim terhadap Jep ini meraih perhatian peminat. Bukan main suka lagi Rahim memerhati daripada dalam pejabat. Antara komen-komen :

” Hahhahahhaha, jaga bro, esok ko kena masuk ikut bumbung.. “

” Nsb jep bkn angah hahahahaha.. bikin ketawa klu ini.. “

” Jnji jep lepas masuk kete. ayim mcm mn pulak, lepas tk.. “

” Lenkali pakat la himp1t kiri kanan. biar dia panjat dari boot plak.. “

” Bang, berjaya park dah bukak . Hahahahaha jep balas dend4m please.. “

Macam-macam perangai sungguh dua sahabat ini. Kalau tak Jep menyak4t Rahim, pasti Rahim yang mengus1k Jep.  Ceria hidup ada kawan sekepala yang mas0k air gini. Apa pun, semoga persahabatan antara Rahim dan Jep sentiasa dilindungi Allah daripada sebarang fitn4h dan gembira selalu hendaknya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rahim Sepahtu, IG Jep Sepahtu, IG Sinar 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..