” P0wernya sis, lompat siap dengan kasut tinggi pula tu.. ” – Netizen

Buat Aksi Berlari Dan Melompat Di Kolam Renang, Peminat R1sau Dengan Keadaan Elfira Loy Yang Sar4t Mengandung. Ad0i Biar Betul El, Ser4m Pula Tengok !!

Umum mengetahui yang pelakon Elfira Loy kini sedang sar4t mengandung cahaya matanya yang kedua. Elfira juga telah mengumumkan bahawa bayi di dalam kandungannya merupakan bayi perempuan dalam sebuah majlis baru-baru ini.

Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Elfira telah berkongsi sebuah video bersama suaminya, namun permulaan video tersebut telah membuatkan ramai terkej0t.

Elfira yang lengkap memakai dress labuh dan berkasut tumit tinggi telah melakukan aksi berlari dan melompat di sebuah kolam renang. Wah, memang satu percubaan yang berani namun agak membahay4kan bagi ibu mengandung.

Di ruangan kapsyen p0sting tersebut, Elfira turut menasihati kepada semua agar tidak men1ru aksi las4k yang Elfira lakukan ini. Mujur tiada apa yang bah4ya berlaku dan semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Ramai peminat yang r1sau melihat aksi berlari dan melompat Elfira. Antara komen-komen yang diberikan :

” Eeell part lari bikin ngiluuu.. semoga sehat terus yaaaa.. Hahahaha bahaya betullah dia ni.. Dia yang lompat aku yang r1sau .. “

” Ya Allah, El Lajunya lari & lompat tu hahaha bahaya la Sepatutnya suruh Faris dukung.. Adoi kalau jat0h ni, menyesal seumur hidup.. “

” Aaahhh part lari tu sanggup eh awak ? Rayyan dah selamat mandi dlm pool ke tu.. Ehhhh r1sau pulak part lompat tuu.. “

” Ya Allah, slumber jaa dia lompat hahaa.. ┬ákecut perut kita┬ásmoga diberi kesihatan selalu baby & mommies.. “

” Ya Allah bah4yaaa benda tu jauh dia boleh langkah gituuuu.. Bukan elfira lah kalau tak buat bukan bukan. Hahahahahhahaha. Baby gurl dlm perut pun berlari tu.. “

” P0wernyaaa siss Lompat siap dengan kasut tinggi pulakk tuuuu hahahahaha may god bless youu.. “

” Kak el kita yang tengok kita yang tak0t Hati hati kak el Enjoy your holidays.. haipppp.. mcm nk gug0r jantung tgkkkk.. “

Memang berani sungguh Elfira melakukan gaya las4k ketika kandungan sudah mencecah trimester ketiga. Semoga Elfira Loy dipermudahkan segala urusan sehingga ke saat melahirkan anak keduanya dan sihat sentiasa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..