” Ni kalau kawin betul-betul mau 3 hari 3 malam akad nikah.. ” – Netizen

Dato’ AC Mizal Kongsi Sedutan Babak Akad Nikah Bersama PS Mansur Yang Mencuit Hati. Sampai Tertukar Tok Kadi Dengan Pengantin Ni. Macam Ni Gaya Sampai Ke Sudah Tak Selesai. Kelakar !!  

Dato’ AC Mizal nama yang cukup popular sebagai pengacara dan pelakon terkenal. Gayanya yang suka berjenaka menghiburkan peminat. Lihat sahaja Dato’ AC menjadi hos Maharaja lawak Mega, lucunya sama naik dengan para peserta dan buat rancangan itu digemari ramai.

Beberapa minggu lalu, Dato’ AC ada berkongsikan aksi ketika penggambaran ‘ Opocot Melatah Bud4k Pejabat’. Program ini yang bersiaran di saluran Astro membariskan pelakon dan selebriti yang terkenal dengan perang4i suka melatah mereka.

PS Mansur adalah salah seorang daripada peserta rancangan itu. Juru mekap artis ini pernah vir4l dengan aksi lucu melatah spontannya sampai jat0h terlent4ng. Pantang dius1k ada sahaja gaya latah PS Mansur yang buat orang melihatnya tidak kering gusi ketawa.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ AC Mizal telah berkongsikan satu sedutan video bagi rancangan barunya ‘ Pvnchline Dac’. Sekali lagi mengambil PS Mansur sebagai selebriti pilihan, suasana gam4t dengan gaya melatah spontannya itu.

Jom tonton video di bawah :

Gaya melatah PS Mansur ini menarik perhatian ramai dan menghiburkan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Ni kalau kawin betul2 mau 3 Hari 3 Malam akad nikah.. “

” Kalau mlam pengantin asyik terpranj4t aje. Hahaha.. “

” Dye nk nikah tp dye yg ckp aku nikahkan. Masakkkkk laaa.. hahahahahhaa.. “

” Ad0i…. tak tahan gelak di buatnya. Masuk air betul lh.. “

” Mcm ni angkat sepuloh kali nikah sampai pagi pun tak sahhhh. Nasib kau lah labu.. “

” Aku bayar cash , Aku terima nikahnya dengan adabi hahahahahhaa.. “

” M4tilanak kalau betul betul akad nikah camni.. “

” Pen1ng kadi mcm ni.. tp kalau dpt kadi perang4i mcm Dato.. mmg gelak jela jawapnya pengantin laki tu.. hahaha.. “

Haha kalau ini gayanya akad nikah, 10 hari 10 malam tak sah sah jadinya. Ayat spontan PS Mansur tu jadi penghibur sungguh. Pasti gam4t di set penggambaran setiap kali sh00t dengan si pelatah ni. Apa pun, semoga Dato’ AC dan PS Mansur sentiasa success dan berjaya dalam kerjaya masing-masing.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dac Dato Ac Mizal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..