” Nampak tua pulak Azar. Tapi umur baru 30 kan ? “

Kongsi Gambar Bersama Rozita Che Wan, Anne Abdullah Dan Dato’ Ziela Jalil, Azar Azmi Dikatakan Nampak Berusia. Tapi Respon Azar Memang Sangat Win !!

Bekas peserta Dewi Remaja 2009/10 iaitu Azar Azmi semakin meng1njak popularitinya. Nama sebenar Azar ialah Siti Azar Ameerah binti Azmi dilahirkan pada 13 Mac 1989 mula menceburkan diri dalam bidang lakonan dan modeling.

Sebelum beliau menyertai Dewi Remaja, Azar memulakan kerjaya lakonannya melalui watak tambahan sahaja. Pada ketika itu beliau berusia 15 tahun. Azar menyertai Dewi Remaja pada tahun 2010  yang turut disertai oleh Neelofa, Izara Aishah, Anzalna Nasir, Syatilla Melvin  dan Ramona Zamzam.

Antara drama yang mel0njakkan nama Azar dalam persada seni ialah drama bersiri Nur 2. Azar memegang watak sebagai Juita iaitu watak seorang pel4cur. Watak tersebut yang pada asalnya diberikan kepada Nelydia Senrose sebelum menarik diri.

Menerusi entri terbaru akaun Instagram Azar, beliau berkongsi beberapa keping gambarnya bersama tiga selebriti yang lain iaitu Rozita Che Wan, Anne Abdullah dan Dato’ Ziela Jalil. Masing-masing begitu bergaya dengan gaya tersendiri. Cantik-cantik semuanya..

” 4 jand4 kosmopolitan.. “

Rata -rata netizen memuji prnampilan Azar yang cantik dan bergaya. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya.. untung lah cantikk.. “

” Semua cantik .. Nmpk mcm sweet 20 semua.. “

” Suka tgk gigi dia.. Cantik tersusun.. “

” Janda melet0ps.. “

Namun ada netizen yang memberi komen bahawa wajah Azar nampak berusia. Namun Azar membalas komen tersebut dengan jawapan yang sangat win.

Kelakar pula respon balas dari Azar kepada netizen. Pandai Azar bagi jawapan sebegitu tanpa perlu mel4tah tak kena tempat kan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Azar terus maju dalam industri tanah air kita. Anda sememangnya berbakat !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azar Azmi by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..