” Nak4l sangat Lofa ni mengus1k mummy.. ” – Netizen

Video Gelag4t Neelofa Menjadi ‘Orang Ketiga’ Menarik Perhatian Netizen. Selamba Je Dia, Aduhaii Nak Juga Sel1t Yer Lofa. Nasib Baik Comel !!

Nama bekas Juara Dewi Remaja 2009/10 tidak perlu diperkenalkan lagi. Nama Neelofa sangat popular bukan sahaja di Malaysia bahkan namanya turut menjadi sebutan di negara jiran Singapura, Indonesia dan Brunei. Selepas menjadi juara Dewi Remaja Neelofa menjadi rebutan penerbit filem dan drama.

Banyak tawaran lakonan drama dan filem telah diberikan kepada Neelofa. Drama lakonan Neelofa yang sangat mendapat tempat dihati penonton berjudul Suri Hati Mr.Pilot. Selain dari drama tempatan, Neelofa turut berlakon filem, antara filem lakonannya ialah Pilot Cafe, Azura, H4ntu Kapc4i dan banyak lagi.

Selain daripada berbakat dalam bidang lakonan, Neelofa juga sangat berbakat dalam dunia pengacaraan. Beliau telah menjadi pengacara rancangan MeleT0P untuk jangka masa yang sangat lama. Bakat yang ada padanya tidak disia-siakan, Lofa juga turut terlibat dalam bidang permodelan.

Menjengah ke laman instagram milik kelab peminat usahawan muda ini, kita dapat melihat video gelag4t Neelofa bersama keluarganya. Dalam video yang dikongsi ini kelihatan Lofa menjadi orang ketiga yang mengg4nggu mummynya sedang berfoto. Alahai comel je Lofa !!

Mari kita tonton video yang dikongsi ini :

Alahaii cute je tengok gelag4t Lofa ni, video yang dikongsi ini mendapat pelbagai komen daripada peminat, antaranya ialah :

” Sebiji muka mommy kartini.. “

” Suka sgt lah tgk Lofa dgn family. Semoga bahagia sangat till Jannah. Aamiin.. “

” Hahahaa so chee.ky Lofa, nak jugak sel1t ehhh.. “

” Nak4l sangat Lofa ni mengus1k mummy.. “

” Comel jer family Lofa ni.. “

” Muka semua sama macam muka mummy.. “

Seronok tengok kemesraan antara Neelofa dan keluarganya ini. Kami di Berita Kopak mendoakan agar Lofa bersama keluarga bahagia bersama dan Lofa berjaya dalam setiap bidang yang diceburi. Tak sabar nak tunggu drama dan filem lakonan terbaru Lofa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.page

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..