” Nak jadi Spiderman ke tu Afwa. Aktif betul budak comel ni sekarang, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Muhammad Afwa Ketika Pergi Check Up Buat Netizen Terhibur. Amboi Afwa, Tunjuk Skill Memanjat Ke Tu. Tahu Pun Tak0t Lepas Ibu Panggil, Haha !!

Gelagat anak-anak penyanyi tersohor, Dato’ Seri Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa seringkali menarik perhatian warganet. Bukan sahaja memiliki wajah yang comel, gelagat kedua-dua mereka sering mencuit hati ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram muhdafwakhalid telah berkongsi dua video yang memaparkan Afwa telah menghadiri temujanji bersama doktor kulit. Namun gelagat Afwa yang sedang bermain pintu buat ramai terhibur.

Afwa cuba untuk memanjat pemegang pintu kaca dan kedengaran suara Dato’ Seri Siti telah bertanyakan kepada Afwa apa yang sedang dilakukannya. Namun setelah itu, Dato’ Seri Siti memanggil nama Afwa dan Afwa akhirnya berhenti memanjat.

Manakala menerusi video kedua pula, Afwa sedang menyusun kerusi dan melihat permainan yang ada di klinik tersebut. Sehingga kini video Afwa itu telah menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, peminat meluahkan rasa terhibur setelah melihat gelagat Afwa yang sekarang semakin aktif. Antara komen tersebut adalah :

” Nak jadi spiderman ke tu Afwa, aktif betul budak comel ni sekarang, haha. Ni baru nama anak lelaki, mohon ibu bersabar lah, haha.. “

” Aktif Afwa ni, tangan tu kuat betul. Cergas, cerdik, handsome, itu lah Afwa. Ger4m betul tengok gelagat Afwa.. “

Amboi Afwa, tengah tunjuk skill memanjat dekat ibu ke, dengar ibu panggil nama terus lari kan, tahu pun tak0t. Pejam celik, pejam celik sekejap sahaja Afwa membesar. Gelagat comelnya sering kali buat ramai menjadi ger4m.

Senyumannya yang manis juga membuatkan ramai yang terpikat. Lebih-lebih lagi apabila tersenyum, semakin terserlah pipi Afwa yang temb4m itu, hehe. Apa-apa pun semoga Afwa terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat ibu serta ayahnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG muhdafwakhalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..