” Nak gug0r jantung tengok Shuk kej4r Zizan, ad0i… ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Shukri Yahaya Dinobatkan Sebagai Juara T0yota Gazoo R4cing Malaysia Musim Ke 4 Raih Perhatian Peminat. Wah Seng1t Betul Part Last Tu, Tahniah Syukri !!

Meninjau akaun Instagram Shukri Yahaya, telah dikongsikan momen indah ketika Shukri berjaya menjadi juara bagi perlumb4an T0yota Gazoo R4cing Malaysia Season 4. Umum mengetahui, sudah bertahun-tahun Shukri terl1bat dalam program ini.

Selain Shukri, TGR ini turut disertai oleh beberapa selebriti lain antaranya Zizan Razak, Janna Nick, dan Wany Hasrita. Diberikan saingan yang seng1t oleh Zizan, perlumbaan kali ini mendeb4rkan para peminat yang menontonnya secara live.

Impian Shukri untuk menjadi juara keseluruhan akh1rnya tercapai pada musim ini. Shukri turut mengucapkan ucapan terima kasih di kapsyennya untuk semua penyokong yang memberikan kata-kata semangat untuk dirinya sepanjang perlumbaan tersebut.

Selain gambar-gambar ketika menerima trofi kemenangan, Shukri turut memuatnaik video yang memaparkan detik akh1r ketika dia berjaya memintas kereta Zizan. Wah memang betul-betul seng1t dan kedua-duanya handal dalam mengawal kereta masing-masing.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Isteri Shukri, Tya Adnan juga turut berkongsikan berita gembira ini di akaun Instagramnya. Lihat sahaja kegembiraan Aaira Ameena tu apabila melihat ayahnya mendapat tempat juara. Senyum lebar ye Ameena.

Jom tonton video di bawah :

Kejayaan Shukri ini telah mendapat perhatian dan ucapan tahniah daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Wah tahniah Shukri Yahaya, hebatlah. Seb4k pulak tengok, anak-anak pun happy kan. Wife apatah lagi.. “

” Teringat ada satu drama dia ada scene bawak kereta laju2 ni. rupanya Shukri ni yg buat scene tuh ya. mmg pakar betul dia dalam bab2 kereta ni. congratulations.. “

” Congrats abang Shuk, you really did it champion. Nak gug0r jantung tengok Shuk kej4r Zizan, ad0i. Terbaiklah.. “

” Tahniah Shukri, tak sia sia kita jer1t malam tadi. Sampai bawak ke tidur hehe. Seng1t di saat akh1r, champion lah.. “

” Terbaik lah r4ce malam ni, terbel1ak biji mata. Very very good drifter lah Shukri ni. Dah macam g4ng g4ng pelumba International.. “

” Saingan seng1t je dengan Zizan Razak tadi. Berlakon mantap, r4ce pun gemp4k. Kita orang satu family support Shukri Yahaya, salute.. “

” Fuh memang ada seni Shuk punya driving skills. Betul, Zizan gave a good f1ght and spike up the excitement. Congratulations Shukri.. “

Usaha dan pen4t lelah Shukri berbaloi dengan kejayaan ini. Peminat juga teruja melihat aksi Shukri sepanjang perlumb4an. Apa pun, tahniah Shukri dan semoga season akan datang Shukri akan mencapai kejayaan seperti ini lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shukri Yahaya, IG Tya Adnan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..