” Muncung tu gig1t kang Alisa.. ” – Inaijari

Video Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar ‘Bertukang’ Bersama-Sama. Mim1k Muka Alisa Bermain Sampai Munc0ng Mulut Comel Je. Buat Ger4m Betul !!

Kehadiran Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah membahagiakan lagi pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Yusuf dan Alisa antara kanak-kanak popular di Malaysia masa kini. Selalu tampil ceria dan bersemangat, setiap gelag4t mereka jadi perhatian peminat.

Walaupun kedua-duanya masih kecil, mereka punya peminat yang ramai di media sosial. Yusuf sendiri ada 2.7 juta pengikut di akaun Instagramnya, manakala Alisa juga sudahpun mencapai bilangan 1 juta orang pengikut. Bukan biasa-biasa dua beradik ini.

Alisa dan Yusuf sering bermain bersama. Banyak perkongsian dari Instagram mereka yang berkongsikan aksi ketika mereka membuat berbagai aktiviti. Kebanyakan mainan yang dipunyai Yusuf banyak menjurus kepada education dan baik untuk perkembangan 0tak.

Menerusi akaun Instagram inarijari, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelag4t Alisa sedang bermain bersama Yusuf. Alisa membuat aksi mulut munc0ng dan menyemb0r air liur. Alah alah Alisa sibuk juga dia nak bertukang dengan abang Yusuf.

Jom tonton video di bawah:

Gelag4t Yusuf dan Alisa ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Oh Yusuf your English, comel.. “

” Bukan munc0ng je nak gig1t. Pipi sekali nak gig1t… and nak cul1k bawa balik rumah.. “

Muncung Alisa dah boleh diik4t ni. Muka ‘blur ‘ je Alisa tengok Yusuf berlari bila dengar bunyi nasi yang telah masak di dapur. Dua beradik yang ceria dan gembira selalu. Apa pun, semoga Yusuf dan Alisa membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang soleh dan solehah buat kedua ibu bapa. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG inaijari, IG Hanis Zalikha, IG Alisa Aisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..