” Muka Yusuf ni ada magic ke ? ” – Netizen

Wajah Terkini Yusuf Iskandar Setelah Pot0ng Rambut. Wah Yusuf Boleh Buat Ramai Jat0h Hati Ni. Makin Handsome Dan Kemas Dengan Imej Rambut Pendek. Daripada Comel Ke Tampan, Awesome Sangat !!

Siapa tidak kenal dengan si cilik bernama Yusuf Iskandar ini. Yusuf anak sulung kepada bintang utama Paskal, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha antara kanak-kanak popular dalam negara. Baru berusia 4 tahun, Yusuf sudah pun mempunyai 2.8 juta orang pengikut di Instagramnya.

Telatah Yusuf sering dinantikan peminat setianya. Yusuf yang fasih bercakap dalam bahasa Inggeris dididik dan diasuh dengan bagus sekali oleh Hairul dan Hanis. Sifat sabar dan bertanggungjawab serta penyayangnya sudah kelihatan.

Banyak perkongsian daripada Hanis menunjukkan gelagat Yusuf belajar dan menunjukkan kreativitinya. Yusuf juga seorang kanak-kanak yang berani dan cepat mempelajari benda baru. Beberapa hari lepas Hairul ada kongsikan gaya Yusuf bermain hoverboard kart yang begitu menyeronokkan. Sampai daddy pun kalah lumba dengan Yusuf.

Menerusi akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan wajah anak teruna Hairul ini setelah ditukar style rambutnya. Yusuf yang memotong pendek rambutnya itu nampak seperti kembali ke umurnya 1 tahun dulu. Muka tu ger4m betul tengok, ceria sangat !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

New hair

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Nampak wajah Yusuf macam masa baby dulu dengan rambut begini. Penampilan Yusuf ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Muka yusuf nii ada magic keeee? Rambut panjang nampakk comel, rambut pendekk nampak handsome.. “

” Pot0ng rambut dah macam baby baby pulak tgk.. “

” Handsome boy, Why so cute yusoff.. “

” Aloooo handsomenyaaaa dakcik niii. baru nampak macam boyy.. “

” Rambut tukar, perangai pun tukar ek. So kacaklah Yusuf.. “

” Ya Allah comeback ke zaman baby balik dahh.. comelnya nak nangis.. so sweet.. “

Berubah terus muka Yusuf bila rambutnya dipot0ng. Macam tengok Yusuf umur 1 tahun dulu, comel sangat. Ceria sangat Yusuf lepas pot0ng rambut ni. Apa pun, semoga Yusuf sentiasa menjadi anak yang soleh, berguna kepada kedua orang tua dan sentiasa dilindungi Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..