” Menitik air mata, 10 tahun tak jumpa tak boleh bayang macam mana.. ” – Netizen

Ramona Zamzam Kongsi Video Pertemuan Kembali Suaminya, Rami Alashkar Dengan Bapanya Setelah 10 Tahun Terp1sah. Terharu Melihat Anak Dan Ayah Ini Berpel0kan. Alhamdulillah, Bertemu Jua !!

Meninjau akaun Instagram pelakon cantik, Ramona Zamzam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ramona bersama suaminya, Rami Alashka ke lapangan terbang untuk menjemput kedua ibu bapa Rami.

Cerita Ramona, ini juga merupakan kali pertama Ramona dapat berjumpa dengan bapa mertuanya setelah 7 tahun mendirikan rumahtangga bersama Rami. Jika ibu mertuanya, Ramona sudah bertemu beberapa kali sebelum ini.

10 tahun jangka waktu yang lama di mana Rami berp1sah dengan bapanya ini. Ramona turut memberitahu yang dia sendiri tidak tahu bagaimana suaminya ini mampu hidup sendirian tanpa ada ahli keluarga bersama sepanjang tinggal di Malaysia.

Kelihatan wajah gembira Rami apabila bertentang mata dengan ayah tersayang. Kedua-duanya berpel0kan erat dan terlerailah rindu antara anak dan ayah ini. Kental sungguh jiwa Rami namun itulah kehidupan orang Palest1n katanya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Ramona ini telahpun meraih lebih 11 ribu likes daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Masya Allah, Ya Allah berikanlah kebahagiaan dunia hingga akh1rat buat keluarga ini. Aamin.. “

” MasyaAllah my dear. May Allah shower your family with abundance of love & berkah for all the sacr1fices & patiences through out the years.. “

” Alhamdulillah, sis yang seb4k tengok moment ni. So good to see Rami’s parent here. He must be very happy.. “

” Seb4k pula kita tengok. Syukur alhamdulillah semoga mereka berdua diberi kesihatan yang sihat sentiasa n sentiasa berada dalam lindungan’y, rahmat’y aamiin2.. “

” Alhamdulillah to be reunited again. Sed1hnya tengok Rami pel0k ayah dia. Mesti rindu sangat-sangatkan. 10 tahun tu lama betul.. “

” Menitik air mata, 10 tahun tak jumpa tak boleh bayang macam mana kalau berada dekat tempat Rami.. “

” Masya Allah.. moga Allah sentiasa melindungi keluarga ini & beri kebahagiaan buat semuanya… Aamiinn YRA.. “

Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan untuk kedua ibu bapa Rami datang ke bumi Malaysia. Pertemuan yang pastinya membuat kedua-dua mereka rasa gembira dan bahagia. Semoga pertemuan kali ini akan membawa lembaran baru dalam hidup mereka dan semoga dapat mereka bertemu lebih kerap lagi selepas ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ramona Zamzam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..