” Memang sebijik cara Sharnaaz, pandai mengajuk. Haha.. ” – Netizen

Video-Video Gelagat Jebat Jayden ‘Berlagak’ Sebagai ‘Operator Telefon’ Buat Peminat Terhibur. Amboi Makin Banyak Mulut Lah Jebat Ni. Dah Pandai T1ru Ayat Mommy Dan Babah Cakap Lah, Cute Sangat !!

Jebat Jayden permata hati kesayangan Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad telahpun 3 tahun usianya. Semakin hari, semakin banyak gelagat Jebat dan percakapannya yang mencuit hati bukan sahaja Nabila dan Sharnaaz malahan peminat juga.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan Jebat bermain bersama Nabila. Beraksi sebagai seperti seorang operator, cara Jebat bercakap di telefon mainannya begitu mencuit hati.

Nabila pula melayan sahaja kerenah Jebat yang bijak ini. Sekejap kedengaran memanggil tuan, selepas itu pula dipanggil mommy. Kalau sudah namanya anak pelakon, mana lagi nak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, iye tak. Pandai sangat Jebat membuat dialog sendiri.

Paling membuatkan peminat terhibur, cara Nabila dan Sharnaaz bercakap di telefon juga dit1runya. Part masa cakap ‘ bye bye bye ‘¬† tu macam cara mommy, cara babah pula ‘ ok bai bai bai ‘ . Alahai bijak sangat Jebat ni.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Jebat ini telahpun meraih banyak tanda suka daripada peminat sejak ia dikongsikan. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Ok bai bai bai bai. Tu mesti ikut macam cara babah dia bercakap kan haha. Cute lah Jebat ni, makin pandai sekarang.. “

” Nak m & m ke nak, k k bye bye haha. Tak sempat pelanggan jawab ni hab1s Jebat pot0ng terus dialog haha. Cute dooh bud4k kecil ni.. “

” Haha nak4l la baby, penghibur hati mummy. Mummy ada di depan lagi, ada mummy on the phone lagi. Layan la mummy hehe.. “

” Cerdik tu lah dia t1ru cara mommy cakap, baby baby cute sangat. Bye bye bye laju je, ikut mummy kalau cakap phone nak rushing letak haha.. “

” Funny la Jebat ni, ger4m tengok. Pandai cakap, dialog dia pun boleh tahan. Abis cara mummy babah kena t1ru dengan Jebat haha. Pandai mengajuk sekarang.. “

” Haha memang sebijik cara Sharnaaz, k k bye bye bye haha. Anak babah sungguh Jebat ni. Ger4m dengar celoteh Jebat tu.. “

” Haiyoo aoa tuan, baik baik baik haha. Macam pak dia sungguh. Dapat operator macam ni jawap telephone memang ger4m lah haha.. “

Penghibur hati mummy dan babah yang selalu ceria si Jebat ini. Selepas ini entah apa lah lagi cara mummy dan babah yang dit1ru oleh Jebat, hehe. Apa pun, semoga Jebat sentiasa dalam lindungan dan rahmat Allah dan membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..