” Memang dah banyak kali pun Zizan ajak Kahwin.. ” – Neelofa

Neelofa ‘Petik’ Nama Zizan Razak Di Pr0gram MeleT0P. Eh Betul Ke Ni Lofa !!

Peminat sudah lama mengetahui hubungan baik antara pelawak terkenal Zizan Razak dan pengacara popular Neelofa. Ada juga yang membuat and4ian bahawa Zizan telah di ‘friendz0ne’ namun semua itu masih menjadi tanda tanya kepada peminat mengenai hubungan sebenar mereka.

Pelawak serba boleh ini juga turut bersed1h apabila mendengar Neelofa mengundurkan diri daripada menjadi pengacara MeleT0P bersama Nabil Ahmad. Menurut hero filem Abang L0ng Fadil ini, Lofa dan Nabil menjadi penceria rakyat Malaysia setiap malam Selasa.

Pelantun suara untuk lagu Berser4h feat Ismail Izzani ini juga memaklumkan Neelofa banyak memberi inspirasi positif kepada semua penonton. Zizan turut meminta para peminat mendoakan yang terbaik buat Lofa. Tidak ketinggalan Lofa juga turut berharap suatu masa nanti mereka berdua akan dapat bekerjasama bersama.

Melawat ke laman instagram milik kelab peminat Lofa, kita dapat melihat satu perkongsian video sedutan daripada rancangan MeleT0P semasa Lofa menjadi tetamu undangan baru-baru ini, Lofa secara bergurau telah ‘memetik’ nama Zizan membuatkan penonton dan pengacara merasa terkej0t.

Mari kita lihat video yang dikongsi ini bersama :

Perkongsian ini turut mendapat pelbagai komen daripada netizen, antara komen-komen tersebut :

” Boleh masuk Raja Lawak Lofa ni, tapi kalau betul pun apa sal4hnya. Sama-sama single kan.. “

” Boleh juga tu sama-sama single, sama-sama dari Pantai Timur.. “

” Betul ke ni Zizan ajak Lofa kawen.. “

” Kant0i sudah, hahahahaa.. “

” Kelakar je Lofa jawab g0sip Melet0p pasal Zizan.. “

” Kahwin je lah, sama-sama bujang dah tu.. “

” Memang nampak sepadan je Lofa dan Zizang.. “

Jangan ambil ser1us ok, ini hanya lah gurauan daripada Neelofa terhadap sahabat baiknya, Zizan. Tapi kalau betul berjodoh, apa sal4hnya. Hehe. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan yang terbaik buat Neelofa dan Zizan Razak. Semoga mereka berdua bahagia walau apa pun pilihan mereka. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lofa.page

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..