” MasyaAllah bertuahnya keluarga besar ini.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Video Kelakuan Anaknya, Mohamed Danish Hakim Yang Begitu Menyentuh Hati. Sejuk Sungguh Perut Abby Mengandungkan Danish Ni. Contoh Terbaik !!

Perkahwinan antara Norman Hakim dan Abby Abadi dahulu memberikan mereka 3 orang cahayamata. Mohamed Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim adalah anak hasil perkongsian sepanjang perkahwinan mereka.

Walaupun sudah berp1sah, Norman dan Abby menjalin hubungan yang baik dan akrab sekali. Mereka ‘bersatu’ demi kebahagiaan anak-anak mereka ini dan lihatlah hasilnya sekarang, begitu meriah apabila dua keluarga bersatu apabila berkumpul.

Anak sulung Norman, Danish beberapa tahun lalu pernah ke Turki untuk menduduki peperiksaan akhir hafazannya bagi melayakkannya mendapat pengiktirafan Diploma Tahfiz Al-Quran. Danish berjaya menghafaz 30 juzuk Al Quran dan sudah pun bergelar Huffaz.

Meninjau akaun Instagram Norman Hakim, telah dikongsikan satu video yang dibuat secara diam-diam merakamkan gelagat Danish sedang membaca kitab suci Al Quran. Mereka kini sedang bercuti bersama keluarga di Janda Baik. Masya Allah dalam berseronok, Danish tidak lupa akan tanggungjawabnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Sikap terpuji Danish ini buat Norman rasa bersyukur dan ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Anak soleh tahniah danish hakim. Alhamdulillah berkat doa IbuBapa tuu.. “

” MashAllah.. Alhamdulillah.. sejuk perut ibunya, semoga sentiasa dlm lindungan rahmat dan kasih sayang Allah Swt.. “

” Alhamdulilah terharu… moga ramai generasi sekarang n akn dtg ikut jejak Danish.. “

” Sejuk rasa hati, klu mak ayah sdr mesti perasaan yg dirasa lbh istimewa.. “

” Being inspired buat anak saya masyaallah. wahai anak solehh.. “

” Ya mashaallah sejuk perut ibu mengandung.. Anak soleh dunia akhirat.. “

” Rezki yg tiada tandingan nilaiannya. masha Allah.. “

” Alhamdulillah hebat.. tahniah kedua ibubapanya.. “

” MasyaAllah bertuahnya keluarga besar ini mempunyai saham akhirat yang besar.. “

Hati bapa mana yang tidak terharu melihat anaknya sebegini. Alhamdulillah kurniaan Allah buat Norman sekeluarga yang memberi inspirasi kepada orang ramai. Semoga Danish sentiasa bersikap sebegini dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..