” Masa pregnant dulu suka tengok Korean, kan dah macam Kpop.. ” – Mona Allen

Mona Allen Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Petra Pekin Yang Semakin Bamb4m. Terkenan Dengan Oppa Korea, Patut Lah Mata Pun Sepet. Kpop Sangat Ni Petra, Pipi Tu Bukan Main Bulat Lagi. Dah Macam Kuih Pau, Comel Sungguh !!

Petra Pekin nama diberi oleh Mona Allen dan Pekin Ibrahim buat putera sulung mereka. Petra dilahirkan pada hari kemerdekaan baru-baru ini dan merupakan salah seorang bayi merdeka. Kini Petra telah pun 2 bulan usianya.

Meninjau entry terbaru Mona di akaun Instagramnya, sekeping gambar terbaru Petra telah pun dimuatnaik untuk tatapan peminat. Pada usianya ini, Petra telahpun mencapai berat 5.7 kilogram. Alahai kus semangat Petra ni, comel sungguh.

Pada perkongsian kali ini, Mona mendedahkan perihal yang terjadi ketika Mona mengandungkan Petra. Kata Mona sewaktu hamil Mona suka melihat Korean dan tempiasnya terkena kepada si comel yang bamb4m ini.

Memiliki kulit yang putih gebu dan bermata sepet, muka Petra memang kelihatan seperti bayi orang Korea. Itulah kata orang tua-tua terkena kenan. Mini Oppa kesayangan mummy Mona ini, besar nanti tentu ramai peminat yang meminatinya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Setakat ini, perkongsian oleh Mona ini telahpun mendapat lebih 9000 likes dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Pipi labuh nak ke mana tu dik.. ee bulat betul Petra ni, ger4m tengok. Sedap g0m0l ni.. “

” Pipi pau auwww, comelnya Petra. Sebuku yerr petra ni gewammm kiterr. Oppa kecil.. “

” Masya Allah da la bulatt comel pulak. Ger4mmnya pipi tu nak bawa kje mana Petra, pic1t kang.. “

” Uihh kus semangat Petra, b4mbamnya. Semoga Petra dan mummy sihat selalu. Memang Oppa sangatlah Petra dengan mata sepet tu.. “

” Comelnya Oppa, anak mummy ni. b4mbamnya tu tak leh bawak bincang eh.. “

” Dah berapa kg ni Petra sekarang, mummy.. pipi dah macam kuih pau… PM pipi tu nk ram4s ram4s lah ger4mmm.. “

” Ahah laa, mirip betul Petra dengan Kpop. Comelnyaaa dia tuu. Cerah macam mamanya.. “

Siapa tidak ger4m melihat Petra Pekin yang chubby ini, ger4m nak dicub1t-cub1t pipi pau Petra itu. Semoga putera mommy ini membesar dengan sihat selalu, menjadi khalifah Allah yang berguna kepada agama bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..