” Masa ni Bella dah buka 2cm, boleh pulak dia buat birthday Ayden.. ” – Rita Sosilawati

Pended4han Rita Sosilawati Mengenai Bella Astillah Yang Sudah Alami K0ntraksi Bersalin Ketika Majlis Hari Lahir Anaknya Ayden Semalam Buat Ramai Terkej0t. Semoga Bella Baik-Baik Sahaja !!

Dayang Nabellah binti Awang Astillah adalah nama sebenar bagi  penyanyi Bella Astillah. Umum mengetahui Bella kini sedang berbadan dua. Pastinya Bella tidak sabar lagi menanti kehadiran cahaya matanya. Begitu jyga dengan Ayden, tidak lama lagi sudah dipanggil dengan panggilan abang.

Penyanyi kecil molek Bella Astillah sudah semakin hampir tarikh jangkaan untuk melahirkan anak keduanya. Bella yang kini sedang sar4t hamil anak keduanya bersama penyanyi dari Singapura, Aliff Aziz kini menunggu masa untuk melahirkan bayinya itu.

Walaupun dalam kedaan yang sar4t, Bella masih lagi berkesempatan untuk meraikan majlis hari lahir anaknya Ayden. Kini Ayden telah pun mencecah umur 3 tahun. Begitulah kasih seorang ibu kepada anaknya. Sangg0p melakukan apa sahaja demi membuatkan anak-anaknya gembira.

Terbaru, menerusi entri di laman Instagram milik Rita Sosilawati. beliau telah memuat naik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar beliau bersama dengan Bella Astillah. Menurut Rita, beliau dijemput oleh Bella untuk menghadiri majlis hari lahir Ayden.

Apa yang mengej0tkan adalah apabila membaca kapsyen yang ditulis oleh Rita yang menyatakan momen di sebalik gambarnya itu. Rita memberitahu, ketika majlis sambutan Ayden, Bella telah pun mengalami k0ntr4ksi bersalin dengan bukaan sebesar 2cm. Tambah Rita lagi, beliau sangat ris4u sekiranya Bella tiba-tiba bersalin di majlis itu.

Lihat perkongsian daripada Rita Sosilawati di bawah ini :

Di bawah ini antara momen indah Bella Astillah ketika sambutan majlis hari lahir anaknya Ayden. Kelihatan Bella tetap ceria melayani Ayden dan siapa menyangka yang Bella sedang alami Kontraksi bersalin ketika itu.

Rita Sosilawati dengan p0se istimewa bersama Bella pada hari jadi Ayden

Alhamdulillah, nampaknya tak lama lagi peminat akan dapat berita yang dinantikan daripada penyanyi ini. Kami di Berita Kopak juga ingin mengharapkan semoga Bella Astillah selamat melahirkan bayi dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah. Aminn…

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Rita Sosilawati, Bella Astillah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..