” Makin ter0k Shuk kena bahan sejak jadi Pengacara Terkenal ni.. ” – Netizen

Video Shuk Sahar Sekali Lagi Kena Bahan Di ICSYVMY3. Alahai Seorang Law4n 6 Orang, Memang Tak Boleh Menang Lah. Bertabah Lah Shuk !!

Rancangan game show yang paling dinantikan dan ditunggu-tunggu rakyat Malaysia pada setiap malam Ahad ialah I Can See Your Voice Malaysia Musim 3. Dengan penampilan pengacara yang sangat berbakat dan kelakar Shuk Sahar dan dibantu teman pengacara yang disukai ramai Sean Lee.

Selain dari pengacara yang kelakar, ahli panel tetap dan juga ahli panel jemputan juga tak kurang kelakarnya. Setiap minggu ada saja lawak jenaka dari mereka membuatkan penonton tak kering gusi menonton rancangan yang berlangsung selama satu jam setengah itu.

Artis jemputan yang hadir juga sering menjadi us1kan pengacara dan ahli panel. Studio rakaman tak penah sunyi dengan gelak tawa dari penonton yang hadir. Ahli panel tetap terdiri daripada Jihan Musa, Mark Adam dan Yusri Abd Halim. Walaupun berwajah serius Yusri juga pandai menghidupkan suasana denga sikap humornya.

Terkini melalui instagram milik TV3 Malaysia, mereka telah memuatnaik rakaman video dimana Shuk pula menjadi mangs4 berlaw4n mulut antara ahli panel. Enam law4n satu yang mana akan menang. Memang kelakar lah. Selalunya Shuk yang akan kenakan orang.

Mari kita tonton video yang dikongsi ini :

Pelbagai komen dari netizen yang terhibur bila menonton rakaman ini. Antaranya :

” Makin ter0k Shuk kena bahan sejak jadi Pengacara Terkenal ni.. Sabar je lah.. “

” Mmg setiap episod Shuk kena bahan.. “

” Siannnnn shuk selepas pkp icsyvm ni asyik syuk je kene att4ck. 1. Sbb Aacikkk 2. Sbb apatah tpi kelaka. 3. Sbb yg ni pulak.. “

” Kelakar sgt. kne wajib tonton. tmbh2 ada id0la Fad Bocey.. “

” Hahaha pengacara terkenal buat hal lg.. “

” Hahahaha kesi4n die asik terkena aje.. “

Heheheee memang kelakar betullah. Memang asyik Shuk yang menjadi mangs4 bahan ahli panel tapi Shuk memang sporting, layan je kan. Apapun rancangan I Can See Your Voice Malaysia 3 ni memang yang terbaik dan membuat penonton tak sabar menunggu hujung minggu untuk menontonnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..