” Lucu Aafiyah, siap ambik p1sau sudu tu hehe.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Dato’ Seri Siti Nurhaliza Serta Anak-Anaknya Bertemu Kris Dayanti. Alahai Rindunya Masing-Masing Bertahun Tak Jumpa. Part Aafiyah Ger4m Dengan Kuku Kris Dayanti Tu Lawak, Spontan Betul Aafiyah Ni !!

Menerusi akaun Instagram Dato’ Seri Siti Nurhaliza dan Kris Dayanti, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video pertemuan semula mereka setelah bertahun tidak bertemu gara-gara pandem1k yang mel4nda sebelum ini.

2 diva tersohor Malaysia dan Indonesia ini akh1rnya terubat juga kerinduan di hati masing-masing. Seronok melihat DS Siti dan Kris Dayanti berpel0kan sesama mereka. DS Siti juga turut membawa 2 anaknya, Siti Aafiyah dan Muhamad Afwa bersama-sama.

Pastinya banyak yang dibualkan oleh diva-diva hebat ini. Telatah Aafiyah yang duduk berkep1t dengan Kris Dayanti juga menarik perhatian peminat. Sesuai dengan penampilannya, Kris Dayanti sentiasa tampak jelita dan bergaya.

Aafiyah yang teruja dan naik ger4m melihat kuku Kris Dayanti yang bercorak-corak itu memegangnya dan mengatakan ibunya tidak membuat kuku seperti itu. Kris mengatakan tidak boleh bermain piano jika ada kuku sebegini dan tindakan spontan Aafiyah buat Kris tergelak.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian daripada warganet dan pastinya gelagat Aafiyah yang diperhatikan. Antara komen-komen warganet :

” Pertemuan yang indah dan sangat luar biasa, persahabatan yang Tulus antara 2 Diva Indonesia dan Malaysia.. “

” Haha kelakar Aafiyah, bijak budaknya. Ambil p1sau hendak dip0tongkan kuku Kris Dayanti tu, lawak aafiyah.. “

” Lucu anaknya Dato’ Siti ni, dia punya tilik kuku Kris Dayanti tu. Nasib tak menjer1t Kris bila Aafiyah nk pot0ng kuku tu haha.. “

” 2 diva sepanjang masa, idola ramai ni. Akh1rnya ketemu juga 1 sahabat ni, senyum saja.. Aafiyah ger4m dengan kuku Krisdayanti.. Ibu tak boleh buat kuku mcm tu.. “

” Lucu Aafiyah nak pot0ng kuku Kris tu. Aafiyah ger4m tengok kuku corak-corak tu.. Comel je berkep1t dengan Aunty Kris Dayanti tu.. “

” Kuku Kris nak dip0tong dikira kueh sama anaknya Dato’ Siti. Aafiyah ingat kueh agaknya cantik sangat kuku.. “

” Ad0i Aafiyah nak ker4t kuku Kris Dayanti haha, tak terduga betul Aafiyah ni. Cerdik siap ambik p1sau sudu tu hehe.. “

Alahai Aafiyah, comel betul lah buat gelagat hendak pot0ng kuku Kris Dayanti itu. Boleh gelab4h kawan baik ibu tu Aafiyah, hehe. Apa-apa pun, semoga persahabatan antara DS Siti dan Kris Dayanti berkekalan baik sampai bila-bila dan kedua-duanya success selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk, IG Kris Dayanti

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..