” Lawak spontan. Rindu kat Mat R0ck legend.. ” – Netizen

Video Roy Azman Mengus1k Opie Zami Sehingga Melat4h Buat Ramai Terhibur. Ad0i.. Dah Macam Kena Kej0tan Elektrik Dibuatnya !!

Gejal4 latah ialah satu situasi terkej0t melamp4u yang kebanyakannya ditemui di Asia Tenggara pada sesetengah bangsa sahaja dan amnya pada wanita. Namun kini lelaki juga turut mempunyai gejal4 melatah ini. Malah kadangkala mereka lebih ter0k melatah berbanding wanita.

Pastinya ramai masih mengingati pelakon Opie Zami atau nama sebenarnya Mohd Saufi. Beliau dahulunya popular dengan watak Mat R0ck dalam drama sitkom popular iaitu Spanar Jaya. Opie juga merupakan anak kepada Allahyarh4m Zami Ismail.

Opie sememangnya seorang yang melatah. Beliau pant4ng disentuh dan disapa secara spontan pasti akan membuatkannya melatah. Hal ini kadang-kadang beliau sering dius1k oleh rakan-rakan artis dengan sekadar gurauan.

Menerusi akaun Instagram, Roy Azman telah memuatnaik videonya di set pengambaran untuk drama One Two H4ntu. Beliau memperkenalkan pelakon-pelakon drama tersebut beserta watak yang dipegang. Namun pada akhir video tersebut beliau telah mencu1t Opie sehingga melatah.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

#onetwohantu @awesometv.my

A post shared by roy azman (@royazman30) on

Rata-rata netizen meningg4lkan komen emoji ketawa kerana ia sangat menghiburkan. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha yg ini lawak…. rindu kt mat r0ck legend.. “

” Lawak spontan.. haha.. “

Ad0i, dah macam orang kena kej0tan elektrik pula dibuatnya. Nasiblah apabila bekerjasama dengan Roy Azman yang suka mengus1k dan bergurau. Mahu tak kering gusi dibuatnya. Semoga Opie Zami terus berjaya dalam bidang industri hiburan tanah air.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman, Sha, Zuhairi Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..